Japonia, bineînțeles!

Vânătoarea aparatelor de vending japoneze continuă furibund și în această ediție.

Vending cu Ipod

Am văzut de curând că și produsele care încorporează tehnologie au căutare la aparatele de vending japoneze. Uite, de exemplu, există posibilitatea să achiziționezi un ipod de la un automat de vending care îți dă o minge de plastic în interiorul căreia este produsul în cauză. Probabil ca să nu se deterioreze la livrare…

Aparat de vending cu momeală vie

Ei bine, nu sunt un mare împătimit în ale pescuitului, dar aici dacă te ia cheful de o partidă de pescuit la 2 noaptea ai de unde să cumperi “momeală vie” pentru că există aparate de vending ce îți oferă non-stop posibilitatea de a achiziționa tot felul de “râmătoare” numai bune de pus în cârlig. Așa că puteți uita găleata de momeli acasă.

Aparate de vending cu amulete la templele budiste

Nici o activitate socială nu scapă de propriul ei aparat de vending, în Japonia. Nu fac excepție nici intrările în templele budiste. Aici dacă dorești să achiziționezi câteva materiale religioase ești binevenit în fața automatelor de vending cu amulete și alte obiecte folosite în ritualul religios budist. Dacă căutați bătrâna care vinde lumânări, nu o s-o găsiți aici.

Aparat de vending cu articole sportive

Oamenii nu pierd vremea aici, așa că dacă nu ți-ai programat vreo oră de sport sau de jucat un fotbal cu prietenii să ști că nu o să ai probleme în ați achiziționa de pe drum tot ce ai nevoie, de la mingea de fotbal până la șosete. Cu ocazia asta am aflat că în Japonia s-a importat cu succes din SUA baseball-ul, iar niponii chiar se pricep la sportul ăsta. Eu tot nu am ajuns să înțeleg regulile…

Vending cu pop-corn

A fost o chestiune de timp până să găsesc și așa ceva. Chiar îmi era dor să închiriez un film de acțiune și să înfulec niște “floricele”. Tu nu trebuie să faci nimic. Apeși niște butoane, îți reglezi gustul pe ceea ce îți place și voila! Ce poate fi mai frumos, dacă vrei să te relaxezi într-o seară…?

Vending cu Sushi

Chiar mă mir că până acum nu v-am spus că mâncarea lor tradițională, sushi, o puteți găsi fără probleme la automatele special plasate pentru a vă potoli foamea cu acest fel tradițional japonez de mâncare. Principalul ingredient folosit în prepararea lui sushi este orezul (acrit cu oțet) combinat cu diverse alte ingrediente, gătite sau în stare crudă, cel mai adesea pește crud. Există diverse tipuri de sushi: rulouri înfășurate în foi de alge marine presate, bucăți mici de orez frământate de mână și servite cu pește crud sau icre, bucăți de pește crud servite împreună cu o porție de orez. Există și variante de sushi în care în loc de orez se folosește tofu. Toată această diversitate o găsiți și la aparatele de vending.

Va urma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*