Conform siteului vendingtimes.com, Barilla vine cu un produs nou și anume pastele italiene pentru cuptoarele cu microunde, ce se vor comercializa în aparate de vending și micromarket-uri. Mesele pentru o persoană în recipiente stabile conțin aceleași ingrediente folosite și pentru pastele uscate și sosurile la borcan Barilla, pe care le puteți găsi aliniate pe rafturile supermarketurilor.  Noile produse sunt complet naturale. Acestea sunt ambalate astfel încât să își mențină gustul, textura și prospețimea timp de 12 luni, la temperatura camerei. Pastele și sosul sunt ținute în compartimente separate ale aceleiași tăvi, și se încălzesc la cuptorul cu microunde timp de 60 de secunde.

Sunt disponibile șase sortimente: penne cu sos de roșii și busuioc, penne cu sos marinara tradițional, penne cu sos marinara picant, gemelli cu sos de carne, fusilli din cereale integrale cu sos marinara de legume și penne din cereale cu sos de roșii și busuioc. “Barilla Italian Entrées se potrivesc natural cu mediul de vending și cel al magazinelor alimentare,” spune Steve Napoli, director alimentar la Barilla America. “Ambalajul innovator face posibilă servirea rapidă a unui produs original italian, complet natural și cu gust proaspăt, ce se obține în numai 60 de seconde.”

Antreurile italiene de la Barilla pot fi achiziționate de la distribuitori de vending, din magazine alimentare, campusuri, hoteluri și alte locuri de vânzare cu amănuntul a produselor alimentare. Fiind înființată în anul 1877, ca magazin de pâine și paste făinoase în Parma, Italia, Barilla, este azi unul dintre grupurile alimentare de top din Italia. Barilla este marca nr. 1 de paste făinoase în Italia și marcă națională lider în SUA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*