€UR3 este un acceptor de monede conceput special pentru automatele de vending de tip table-top; garantează o soluție eficientă în ceea ce privește fiabilitatea produsului, durata de viață și flexibilitatea. €UR3 este extrem de inovator și operativ, mulțumită unui sistem special de validare a monedelor (optic și magnetic) ce garantează un grad ridicat de securitate.

Caracteristici:

Validatorul de monede €UR3 poate recunoaște până la 24 de tipuri de monede (sau jetoane) diferite, care pot fi programate cu ajutorul unui calculator, utilizând un software special.

Echipat cu un conector pentru conexiune paralelă cu 10 sau 16 pini, poate fi direct conectat la automatul de vending sau la principalele sisteme de plată tip “cashless” disponibile pe piață. Programarea este simplă și rapidă, datorită utilizării unui software special sau a unui modul extern.

Mulțumită utilizării unui microprocesor cu memorie Flash, validatorul de monede €UR3 poate fi ușor updatat cu ultima versiune de soft fără să fie necesară înlocuirea vreunui component hardware. Este suficient să conectați validatorul de monede la computer cu ajutorul unui cablu special și apoi să realizați update-ul softului.

Validatorul de monede €UR3 este disponibil în două versiuni diferite: standard și MDB/Executive. Versiunea standard permite programarea a 24 monede și/sau jetoane până la maxim 24 de valori diferite. Versiunea MDB/Executive permite programarea a 24 monede și/sau jetoane cu maxim 16 valori diferite pentru versiunea MDB și 24 valori diferite pentru versiunea Executive.

Ofertă Specială pentru acest produs: 85 EUR+TVA

Oferta este valabilă până la 15.01.2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*