După cum știm cu toții, aparatele de vending au fost dezvoltate în Japonia, Europa și America în anii 1960. În prezent, aparatele de vending pot fi ușor de găsit în locurile cu flux mare de trecători, cum ar fi aeroporturile, metrourile, supermarketurile și parcurile.

Tendințele arată că cererea de aparate de vending pe piața din China va fi mare. Deci aparatele de vending se bucură de perspective de dezvoltare ample aici. Până la sfârșitul anului 2012, populația Chinei ajungea la 1,40 de miliarde de oameni. Dacă 500 de persoane sunt deservite în medie de un aparat de vending, mărimea potențială a pieței de aparate de vending din China va fi de peste 2,80 milioane de unități.

Având în vedere piața înfloritoare și în plină expansiune, Comitetul de Organizare al VMF organizează special evenimentul China Int’l Vending Machines & Self-Service Facilities Fair 2014. Acesta este un canal perfect, prin care companiile pot intra pe piața asiatică. Scopul evenimentului este de a răspunde mai bine cerințelor pieței și de a promova progresul industrial. Întinzându-se pe o suprafață de 6.000 de metri pătrați, se așteaptă ca evenimentul China VMF 2014 să aibă 350 de standuri instalate și să atragă peste 150 de expozanți.

China VMF este doar un subiect al China Guangzhou International Leisure & Recreation Expo (GILE). Deoarece GILE a fost înființată în 2004, aceasta a atras în ultimii zece ani un număr mare de companii de aparate de vending și de auto-servire, din țară și din străinătate. Printre acestea se numără: Ubox, Dalian Fuji Bingshan Vending Machine Co., Ltd., AUCMA, MEI, Fujitsu, JCM, NECTA, N&W Global Vending, Happyline, ICT, Bianchi Vending Group S.P.A, Fuzhou Winstar Century Electronic Technology Co., Ltd., YK Components, RCH, etc.

Deoarece China VMF va avea loc în aceeași perioadă cu evenimentul  China Guangzhou International Game & Amusement Exhibition ediția 10, aceasta se va bucura de un număr mare de vizitatori din întreaga lume. Deci, vă invităm să beneficiați de această importantă oportunitate de afaceri împreună cu noi, în luna martie 2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*