Huhtamaki a achiziționat BCP Fluted Packaging Limited, o companie specializată în ambalaje din carton ondulat din Blackburn, Lancashire. Compania are aproximativ 120 de angajați şi serveşte piaţa de produse cosmetice, cea de servicii alimentare şi pe cea a produselor de patiserie. Cu această achiziţie Huhtamaki continuă să pună în aplicare strategia sa de creştere a calității şi își extinde oferta de produse în Europa.

“Sunt foarte mulţumit de faptul că BCP i s-a alăturat lui Huhtamaki Group” spune Brian Jones, Preşedinte al BCP. “BCP a avut mare succes şi o creştere de aploare în ultimii 10 ani şi Huhtamaki are atât dorinţa cât şi resursele necesare pentru a dezvolta afacerea BCP chiar și mai mult decât atât.” Afacerea rezultată va fi redenumită Huhtamaki BCP Ltd. şi acesta va face parte din segmentul de afaceri Huhtamaki de Servicii Alimentare pentru Europa-Asia-Oceania.

“Aşteptăm cu nerăbdare să deservim actualii şi viitorii clienţi BCP din industriile de cofetărie şi cosmetică,” spune Eric Le Lay, Vice Președinte Executiv al segmentului de Foodservice pentru Europa-Asia-Oceania. “Produsele gofrate BCP pentru alimentele la pachet, completează perfect gama noastră existentă de produse pentru serviciile alimentare şi extinderea acesteia ne permite să ne servim și mai bine clienţii existenți cu ambalaje pentru alimente, gustări şi produse de panificație.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*