Ediția de față reprezintă o continuare a periplului nostru în remarcabila diversitate de produse de vending de la compania Lumea Cafelei. O foarte bună și prodigioasă colaborare există între compania SIMAT din Spania și Lumea Cafelei.

SIMAT este o afacere de familie fondată în 1979 și care este specializată încă de la începuturi în producerea și vânzarea de produse instant pentru industria vendingului. Odată cu construirea fabricii de la Hostalets de Pierola, situată lângă Barcelona ei au deschis o nouă etapă în oferirea consumatorilor a celor mai bune produse granulate pentru vending. Ei sunt pionieri în obținerea certificării ISO 9001/2000 și nivelul lor de auto-responsabilizare a condus la implementarea celor mai avansate sisteme de control ale calității, securității și igienei în achiziționarea de materii prime, precum și în procesele lor de producție. Recent, SIMAT a semnat un contract de parteneriat cu Departamentul de Cercetare & Dezvoltare de la Universitatea din Barcelona pentru a investiga și de a dezvolta noi produse și, de asemenea, de a garanta îmbunătățirea continuă a produselor lor.

Sistemul versatil de producție a fabricii SIMAT permite acestora să ofere o gamă largă de produse către piață: produse din lapte, ciocolată, ceaiuri, supe și cafea, astfel încât orice gust sau nevoie a clientului să fie satisfacută la cele mai înalte standarde. În plus, toate produsele SIMAT sunt gândite astfel încât să permită aparatelor de vending să dezvolte cea mai bună performanță de care sunt capabile în procesul de operare.

SIMAT LEAD MEZELA este un amestec de 60% cafea robusta de proveniență din Indonezia și 40% cafea arabica de proveniență din Brazilia. Este un produs special creat pentru vending. Are o aromă corpolentă, puternică și ușor amară. A fost special produs pentru a fi băut cu lapte.

SIMAT LEAD CAFEA BOABE – este un amestec de 20% cafea robusta de proveniență din Indonezia și 80% cafea arabica, din care 30% provine din Honduras, iar 50% din Brazilia. Este un produs gândit special pentru aparatele de cafea și care este ușor adaptat la automatele de vending. Are un gust aromat, cu o ușoară savoare de ciocolată și aciditate scăzută.SIMAT LEAD NATURAL – este special produs pentru a fi consumat în amestec cu lapte. Este o combinație foarte bine balansată, cu o ușoară notă de aciditate, ceea ce îi conferă o aromă deosebită când este amestecat cu lapte. Această cafea este prăjită după un proces tehnologic care să-i confere un aspect cremos. Compoziția este de 70% cafea robusta din Indonezia și 30% cafea arabica din Brazilia.

SIMAT CAO CHOK – este un produs solubil cu aromă de cacao. În ingredientele sale există 16% cacao. Doza recomandată este de 20-23 g/150 ml. Produsul vine ambalat în pungi de 1 kg.


SIMAT MILK RED – acest produs ce are la bază 25% lapte, cu un gust tipic de lapte degresat. Ideal pentru a fi folosit în amestec cu cafea. Produsul vine în pachete de 500 de grame, iar dozele recomandate sunt: 6-7 g pentru cafea cu lapte într-o cantitate de 80 cc, 3-4 g pentru espresso cu puțin lapte la un conținut de 40 cc.

SIMAT MILK RED FĂRĂ ZAHĂR – acest produs ce are la bază 25% lapte, cu un gust tipic de lapte degresat, FĂRĂ ADAOS DE ZAHĂR. Produsul vine în pachete de 500 de grame, iar dozele recomandate sunt: 6-7 g pentru cafea cu lapte, într-o cantitate de 80 cc, 3-4 g pentru espresso cu puțin lapte la un conținut de 40 cc.


SIMAT CHOCO SPORT – acest produs conține 14% cacao și pudră de lapte condensat. Este băutura ce oferă o valoare nutrițional echilibrată și un aspect cremos excelent. Este recomandat a fi consumat la începutul zilei, pentru a avea un start de zi plin de energie. Doza recomandată este de: 20-23 g/150 ml. Se vinde în pachet de 1 kg.

SIMAT CEAI DE LĂMÂIE acest produs preparat din ceai și lămâie este o băutură pentru iubitorii de arome proaspete. Dozajul de zahăr este perfect, iar gustul de lămâie nu-l acoperă pe cel de ceai. Doza recomandată este de 9-12 g/100 cc de apă.

Se vinde la pachet de 1 kg.


SIMAT CEAI CONCENTRAT DE FRUCTE acest produs este adaptat celor mai noi tendințe din consum. Acest ceai de fructe este creat pentru toate tipurile de consumatori. Această băutură poate fi savurată atât caldă, cât și rece. Este dedicat pentru vending, iar gustul său nu te va lăsa indiferent. Doza recomandată este: 6-7 g/100 cc de apă. Se vinde la pachet de 500 de grame.


SIMAT CAFEA SOLUBILĂ – acest produs este realizat prin procedee tradiționale din boabe de cafea arabica din 3 origini diferite: Brazilia, Columbia și Kenia. Această combinație oferă dulceață (Brazilia), aromă (Columbia) și gust cremos (Kenia). Doza recomandată este: 1,4-1,5 g/100 ml. Se comercializează în pachete de 250 gr.

SIMAT CREAMER – Este un produs realizat din lapte cu un raport preț/calitate optim. El se poate combina cu o arie largă de amestecuri de cafea și conferă un gust bun și cremos băuturii. Doza recomandată este de: 6-7 g/80 cc pentru cafea cu lapte, 3-4 g/40 cc la espresso cu puțin lapte și 11 g/100 cc pentru lapte.

Se vinde în pachete de 500 de grame.

Pahare carton pentru vending de 6,5 si 7,5 oz,cu diferite imprimeuri. Pahare de plastic pentru vending,tratate antistatic.Capacitate de 150cc si 180 cc.Greutate paharelor variaza de la 3 grame pana la 3,8 grame. Culori diferite-transparent,alb,negru,argintiu,rosu,maro,auriu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*