V-am pregătit o mulțime de materiale interesante și cu multe idei ce le puteți pune chiar voi în practică dacă aveți puțină imaginație, ambiție și un buget minim.

Începem prin a vă dezvălui câteva lucruri despre afacerea cu automatele de vending tip Gumball. Dacă ești în căutarea unei noi afaceri în industria de vending, atunci automatele de vending de tip Gumball (gumă de mestecat) sunt perfecte! Automatele Gumball sunt mult mai ieftine decât celelalte automate de vending. De asemenea, acestea sunt și mult mai mici, putând fi amplasate într-o varietate de locații, precum băcănii, mici magazine de familie, stații de autobuz, restaurante, în recepțiile hotelurilor, parcuri, etc. Chiar dacă mașinile de Gumball sunt mici ca și dimensiune, poți face foarte mulți bani dacă operezi un număr suficient de mașini și dacă acestea sunt plasate în locații cu vad. Aflați mai multe despre acest subiect dacă citiți acest material practic.

Compania germană Rhenus, parte a prestigiosului grup de firme Rethmann, este o firmă ce poate oferii pieței noastre de vending servicii de logistică și transport de o calitate foarte bună și la prețuri extrem de competitive. Pentru a afla mai multe despre această societate comercială și serviciile pe care le oferă, vă invităm să citiți un interviu incitant cu domnul Valentin Binder, Director General pentru Europa Centrală și de Est.

Un alt reper al acestei ediții reprezintă continuarea periplului nostru în remarcabila diversitate de produse de vending de la compania Lumea Cafelei. O foarte bună și prodigioasă colaborare există între compania SIMAT din Spania și Lumea Cafelei. Vă invităm să citiți articolul dedicat lor pentru a cunoaște mai multe detalii despre produsele pe care aceștia le comercializează.

Recomandarea următoare se referă la un material ce vine de la Adunarea Generală Anuală a lui European Vending Association unde a avut loc un workshop care a inclus o serie de mese rotunde diferite despre problemele relevante din vending. Acest lucru le-a oferit membrilor Asociaţiei Europene de Vending oportunitatea de a discuta anumite idei care ar putea aduce beneficii industriei. În advertorialul dedicat celor de la EVA vă prezentăm rezumatul mesei a cărui moderator a fost Catherine Piana. 
 

Fiind ediția de decembrie a revistei noastre credem că este momentul pentru a trage linie și a vedea ce părere au oamenii de vending despre anul ce stă să se termine, și care sunt așteptările pentru anul 2014. Așadar, vă poftim să parcurgeți articolul dedicat momentului de bilanț al industriei de vending din România în care sunt prezentate patru păreri foarte interesante de la oameni importanți din vendingul de la noi din țară. Vi le-am expus exact așa cum le-am recepționat, din dorința de a avea acuratețe în exprimarea opiniilor domniilor lor. În felul acesta putem să vedem direct din prima linie a „frontului” cu ce se confruntă piața noastră de vending și ce viitor i se hărăzește.

Nu vă dezvăluim acum toate surprizele ediției, ci vă așteptăm să descoperiți și celelalte subiecte pe care vi le-am pregătit, nu lipsesc “serialul japonez”, “ideile de vending” sau “istoria vendingului”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*