Se apropie evenimentul mondial de vending: Venditalia – Expoziţia Internaţională de Vending care va avea loc între 7 și 10 mai 2014 la centrul de expoziţii Fieramilanocity, în sălile 2 și 4. Venditalia 2014 (Fieramilanocity, 7-10 mai 2014) pune bazele pentru declararea debutului redresării economice a pieţei de vending din întreaga lume.

Multe companii au confirmat prezenţa la târg, cu cinci luni înainte de deschidere, 50% din spaţiul disponibil fiind deja rezervat, existând un număr mare de noi expozanți participanți.

Mult entuziasm pentru cea de-a noua ediţie Venditalia. Prezenţa de noi expozanți este un lucru care semnifică faptul că firmele privesc viitorul cu pozitivism şi că vendingul trezeşte un interes din ce în ce mai mare, chiar şi în rândul operatorilor din sectoare diferite.

Venditalia, rămâne o necesitate pentru toţi operatorii internaţionali de aparate de vending, dar și momentul consacrării canalului de vending ca obiect de interes pentru brandurile industriilor majore şi a celor de vânzare cu amănuntul, atât datorită caracteristicilor sale specifice, cu referire la modul de utilizare a produselor, cât şi datorită aplicațiilor tehnologice avansate disponibile, în scopul oferirii a cât mai multor servicii consumatorului final.

“Se apropie evenimentul Expo 2015 – Hrănirea Planetei, energie pentru viaţă – iar Venditalia prezintă unul dintre cele mai inovatoare canale de distribuţie de alimente și băutură din lume şi unul dintre cele mai puternice instrumente de comunicare a problemelor mari din zona produselor alimentare”, spune Lucio Pinetti, Președinte al Venditalia Servizi. Ediția din 2012 s-a încheiat cu 314 de expozanţi din 25 de ţări din întreaga lume, o creştere de 16% comparativ cu ediţia precedentă, 150 de jurnalişti acreditaţi şi aproximativ 20.000 de vizitatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*