În curând vor fi demarate pregătirile pentru ediția a patra a Vending Expo, expoziția industriei de vending din România, ce se va desfășura în perioada 12–14 Mai 2015. După ediția din 2013, a fost stabilită organizarea bienală, răspunzând solicitării majorității companiilor din industria de vending, precum și a vizitatorilor prezenți la ediția anterioară.

Organizarea la doi ani este o opțiune ce permite o desfășurare mult mai puternică a firmelor expozante, în primul rând datorită noutăților ce se acumulează pe perioada a doi ani. De asemenea, este influențat pozitiv și fluxul de vizitatori, flux ce se concentrează pe eveniment, ocazia de a vizita și de a fi în contact cu noutățile din domeniu făcându-se la un interval relativ lung. Ulterior participării echipei Expo 24 la Venditalia, expoziție de la care așteptăm realizarea unor noi contacte ce vor genera noi expozanți interesați de piața din România, Expo 24 va lansa ediția de anul viitor a Vending Expo România.

Despre Vending Expo:

Organizată de Expo 24 România, Vending Expo dorește să creeze noi canale de distribuție și noi oportunități de colaborare pe un sector aflat într-o dezvoltare continuă. Expoziția este un loc de întâlnire între experții din domeniu și vizitatori, aceștia putând obține pe parcursul a trei zile informații cu privire la produsele, tehnologiile și oportunitățile oferite de industria de vending.

Vending Expo are ca expozanți distribuitori și producători de mașini automate pentru comerț (alimentare, băuturi, cartele), cafea, băuturi și produse alimentare pentru aparatele de vending, ingrediente și componente, servicii pentru sectorul vending.