SWEETS & SNACKS EAPO 2014

21-23 Mai

Locație: McCormick Place, Chicago, Illinois, SUA

Sponsorizată de către Asociaţia Naţională a Cofetarilor (ANC). Participanţii la SWEETS & SNACKS EXPO® reprezintă o piață de 150 miliarde de dolari din puterea de cumpărare la nivel mondial pe categoriile de produse de cofetărie, gustări şi prăjituri. Descoperiți mii de produse noi de la peste 570 de companii expozante. Peste 145 de firme de dulciuri și gustări au expus în 2012, iar în 2014 se așteaptă o participare și mai numeroasă!

 • Peste 15.000 de profesionişti calificaţi vor participa, cu participare globală din 90 de ţări
 • Peste 620 de companii expozante care vor expune pe mai mult de 3 hectare, dulciuri și gustări
 • Premii pentru inovaţii care dezvăluie produse noi de top din opt categorii diferite, produse care au fost testate pentru gust
 • Oportunităţi de învăţare prin intermediul sesiunilor de idei, precum şi prin intermediul soluţiilor de comercializare expuse

În 2014, participanţii nu vor vedea numai bomboane, ciocolată şi gumă, ci vor avea ocazia să vadă sute de produse de gustări, produse cu nuci şi prăjituri.

DESCOPERĂ

 • Mii de lansări de produse noi din categoria dulciuri şi gustări
  Peste 3.000 de produse de tipul gustare şi cofetărie apar în fiecare an doar în SUA, iar Standul de Prezentare de Produse Noi se mândreşte cu cea mai mare varietate a celor mai recente apariții. Situat chiar lângă sala de expozitie, aceast stand de prezentare ar trebui să fie prima oprire pe care o faceți înainte de vizitarea Expoziției.
 • Peste 600 de expozanți de gustări, prăjituri şi produse de patiserie
  Expoziția prezintă cei mai mari producători din lume, inclusiv producători de top multi-naționali și mulți alți expozanți.

CONECTEAZĂ-TE

 • Recepţia Zumzetului de Networking din Industrie
  Toți participanţii la expoziție sunt invitaţi să se conecteze şi să socializeze cu colegii lor în timpul acestui eveniment de networking, ce va avea loc chiar afară la intrarea în expoziție miercuri, 21 mai, ora 17:00. Se va discuta despre cele mai importante aspecte din prezent şi se vor stabili contacte noi, și în același timp participanții se vor bucura de dezbateri distractive şi muzică plină de viaţă!
 • Conexiuni de internet chiar în spațiul de expoziție
  Întregul spațiu de expoziție şi spaţiile publice vor beneficia de internet, astfel încât să puteţi rămâne actualizați şi conectați!  Va exista, de asemenea, și o staţie pentru încărcarea dispozitivelor în centrul spațiului de expunere şi în ANC Connection din Concourse.
 • Facilități pentru întâlniri private
  Facilitățile pentru întâlniri sunt disponibile pentru a ușura relațiile de afaceri și pentru ca voi să puteți lua legătura cu cele mai importante persoane din industrie.
 • Piața Naturistă
  Aproape 100 de companii naturiste au expus în Piața Naturistă în 2013, iar în 2014 sunt aşteptate și mai multe companii. Situată în spațiul de expunere, Piața Naturistă va prezenta produse de patiserie şi gustări şi produse de specialitate, inclusiv produse premium, precum şi fortifiante, toate fiind naturale și organice.

ÎNVAȚĂ

 • Află despre subiectele cele mai fierbinți din industrie la Sesiunile de Idei
  Rămâi în fața diagramelor şi învăţă de la experţi despre un număr de subiecte des întâlnite. Sesiunile au loc înainte de orele de expoziție pentru a se potrivi chiar și celui mai încărcat program.
 • Teatrul de Soluţii pentru Cumpărători – Revine datorită cererii numeroase!
  Teatrul de Soluţii pentru Cumpărători oferă soluţii informative, inspirate, inovatoare şi dinamice pentru cumpărăturile efectuate în magazine. Teatrul a fost preferat de participanţi în 2013 şi va avea din nou o arenă interactivă de idei şi studii de caz pentru poveşti de succes, să nu mai vorbim de popularul teatru de expoziție  cu laboratoare ce vor fi susținute de  experţi în marketing de cumpărături.

Asociaţia Naţională a Cofetarilor a fost fondată în 1884 în Chicago de reprezentanţii a 69 de companii producătoare de produse de cofetărie. Asociaţia Naţională a Cofetarilor este una dintre asociaţiile comerciale cele mai vechi și cele mai respectate din lume.

De-a lungul anilor, Asociaţia s-a străduit să ofere conducerea viguroasă necesară membrilor săi, care includ producători şi furnizori interni şi internaţionali din industria dulciurilor, să rezolve provocările şi problemele tot mai complexe cu care s-a confruntat industria.

Astăzi, ANC este asociaţia majoră reprezentând întreaga industrie a cofetarilor, oferind educaţie şi îndrumare în fabricaţie, cercetare tehnică, relații publice, practici de comerţ cu amănuntul, relații guvernamentale şi analize statistice. Pe măsură ce ANC crește, Asociaţia continuă să ofere acele servicii care le permit membrilor săi să rezolve o gamă largă de provocări de business, mereu schimbătoare în anii ce vor urma şi să îmbunătăţească climatul pentru dezvoltarea sănătoasă a vânzărilor de produse de cofetărie.