De la lume adunate, pentru voi selecționate. Doar îndrăzneală să aveți, ambiție și un mic buget, că succesul vine de la sine.

Flix on Stix închiriază filme direct pe USB-ul tău

Lumea aparatelor de vending de închiriat filme este pe cale să devină tot mai aglomerată datorită lui Flix on Stix. Flix on Stix este un aparat de închiriere de filme ce va fi lansată în curând, care vă permite să descărcaţi filmele închiriate direct pe o unitate USB. Oamenii descarcă filme dar există, de asemenea, și o piaţă înfloritoare pentru închirierea convenabilă a filmelor, și aici este locul în care va interveni Flix on Stix. Aparatele sunt, de asemenea, setate pentru a oferi jocuri video descărcabile, dar şi programe de televiziune.

Dispensere cu covrigi

The New York Bakery Co a creat primul aparat cu covrigi din lume. Invenţia de tipul jocurilor din sălile de amuzament le permite britanicilor înfometați să joace pentru covrigii lor şi să aleagă o aromă preferată. Aparatul a fost lansat de curând în Shoreditch, Londra, și este unicul de acest fel.

Trei arome delicioase sunt disponibile pentru covrigii oferiți de acest aparat: dulce cu scorţişoară & stafide, sărați și crocanți cu susan şi clasic simplu. Crearea aparatului s-a bazat pe dezvăluirile cercetărilor care susțin că britanicii devin o naţiune activă 7 zile din 7, similar locuitorilor din New York City de peste ocean – oricine dorește să servească o gustare din mers poate testa aparatul. Aparatul “Bagel grabber” face parte dintr-o iniţiativă de marketing a companiei New York Bakery Co.

Aparate de vending Gourmet

În Berlin, Germania, există un aparat de vending care livrează doar “mâncare bună”, de la șampanie la gofre cu sirop. Acest aparat de vending este reaprovizionat în fiecare zi cu bunuri delicioase de casă, precum gofre cu sirop şi praline. Iubitorii luxului pot lua chiar și un pahar de şampanie de dimensiunile unei sticle de la acest automat, dacă apare urgent nevoia unei celebrări.

Gama de preţuri a produselor din aparat variază între 2 şi 20 de euro și se poate achita folosind cardurile de credit sau debit. Această opţiune accesibilă pentru servirea unei mese gourmet va revoluționa sigur industria de servicii alimentare, deoarece la acelaşi preţ ca cel din restaurante sau cafenele, unde trebuie să aştepți la o coadă, clienții pot primi instantaneu produsele gourmet care le vor satisface chiar şi cele mai îndrăzneţe pofte.

Aparatele de vending paypal elimină aparatele de bulk-vending operate cu monezi

Vrei o bomboană din aparatul gumball dar nu ai o monedă de 25 de cenți? Nu-ți face griji, acum trăim viitorul cu aparatul de vending Paypal unde monedele nu sunt necesare. Această nouă tehnologie a aparatului permite folosirea de smartphone-uri pentru scanarea unui cod QR şi efectuarea unei plăți prin Paypal. Încorporând mass-media socială, aparatul semnalează pe tweeter efectuarea plății cu ajutorul unui ecran de confirmare. Deci, acum nu faceți doar o simplă achiziţie de la aparatul de vending Paypal, ci o și împărtăşiți cu comunitatea online.

Aparatul Roto-a-Matic va modela și va face o jucărie în mai puțin de un minut

Cu Roto-a-Matic vă puteţi face acum propria jucărie din material plastic în mai puțin de un minut, un aparat de vending cu jucării care aduce un trend nou automatelor de vending. Rezultat în urma unei colaborări dintre Squibbles Ink, o companie de dezvoltare de produse, cu sediul în Chicago, şi Rotofugi, un magazin de proiectare/design de jucării, aparatul cu jucării Roto-a-Matic oferă o variantă modernă a clasicului aparat de vending Mold-a-Rama, care implică un proces de injectarea a plasticului de polietilenă topit în matriţa unei jucării, şi apoi de sablare cu aer pentru îngheţarea elementului în această formă. Roto-a-Matic execută acest proces de fabricare a jucăriei în mai puţin de un minut. Jucăria disponibilă în prezent pentru consumatori este “Helper Dragon,” care a fost proiectat de sculptorul Tim Biskup, dar inițiatorii proiectului le cer oamenilor să contribuie cu modele noi, pentru alte forme.