În această ediție, compania ROLIM SAT VENDING vine cu o prezentare de produse de top. Fie că vorbim de mărci ale brandului SATRO, fie că vorbim de Cafeaua Baristo, de ceaiurile cu fructe sau zmeură, sau de paharele de carton Metocup, produsele de la ROLIM SAT VENDING vă oferă cele mai înalte satisfacții atât vouă, operatorilor de vending, cât și consumatorului final – lucrul cel mai important într-o afacere.

Cafea BARISTO

Baristo Coffee

Conţinut: 100% Cafea Robusta.

Cafea atent selecţionată pentru a satisface cele mai rafinate gusturi. Cafeaua Baristo amintește de spiritul esspresso-ului clasic italian.

Coffee Baristo Crema

Conţinut: 30% Cafea  Arabica, 70% Cafea  Robusta.

Un amestec echilibrat cu caracter distins, cu o aroma distinctă, puternică și îmbogăţită de o cremă aromatică și durabilă.

Baristo Speciale

Conţinut:  40% Cafea  Arabica, 60% Cafea Robusta.

Cafea espresso aromată, cu densitate ridicată și un caracter extraordinar. O combinaţie de cafea braziliană Arabica  și africană Robusta, care crează o băutură densă cu o aromă de neuitat.

Cafea ESTE

Este Maro

Cafea 100% Robusta, aromă mai intensă, echilibrată și plină.

Raport excelent calitate-preţ, cafea din clasa economică, ideală pentru aparatele de cafea profesionale.

Este Verde

Cafea 100% Robusta, tare, cu gust plin, potrivită pentru orice moment al zilei

Raport excelent calitate-preţ, cafea din clasa economică, ideală pentru aparatele de cafea profesionale.

Pahare carton

Pahare carton Este vending

Paharele de carton Este Vending la 180 ml sunt special concepute pentru automatele de cafea.

Pahare carton Baristo

Pahare Baristo sunt pahare de 180 ml speciale pentru vending.

Pahare carton Metocup

Pahare de carton Metocup la 150 ml speciale pentru vending.

SQD Cicolată Caldă – Premium Choc

O selecţie atentă a materiilor prime, o procesare delicată şi un amestec bine echilibrat din cele mai fine ingrediente furnizează baza pentru calitatea unică a specialităţilor de băuturi de ciocolată SATRO SQD.

Premium Choc XDX

Produs din gama Premium Choc are ca ingrediente lapte, derivate din lapte si pudra de cacao(17,5%),prezinta un grad ridicat de cremozitate si un gust mai dulce.

SQD Lapte – Milk Line

Garanţia succesului în utilizarea automatelor de vânzare a băuturilor fierbinţi o reprezintă nivelurile scăzute de praf, cea mai bună fluiditate în toate anotimpurile, funcţionalitatea de calitate superioară şi excelenţă în simplitatea utilizării.

LATTE SCREMATO GRANULARE

In afara de gustul cremos si aroma excelenta, Latte Scremato Granulare ofera si un strat fin de spuma perfect pentru bauturile cu cafea.Bazat pe lapta praf degresat ofera un gust excelent si garanteaza mobiliatea aparateleor de vending.

SQD Ceaiuri – Tea Line

SATRO a dezvoltat ceaiurile pentru automatele de băuturi bazate pe ceaiurile solubile de ce mai bună calitate. Un gust deosebit şi o solubilitate optimă fac din ceaiurile SQD un campion al vânzărilor la automatelor de băuturi.

Ceai de fructe de pădure

Consistenta: Pudră

Ingrediente: zahăr, acid citric, extract de ceai (1,4%), agent antiaglomerant E 341, caramel, colorant E124.

Dozaj: 15g/150ml

Portii per kg: cca 50-70

Ambalat la pungi de 1 kg, 1 bax = 10 kg

Ceai de zmeură

Consistenta: Pudră

Ingrediente: zahar, acid citric, extract de ceai (1,4%), agent antiaglomerant E 341, caramel, colorant E 124.

Dozaj: 15g/150ml

Portii per kg: cca 50-70

Ambalat la pungi de 1 kg, 1 bax = 10 kg

SQD Cafea solubilă – Coffee Line

SQD Coffee Line oferă o gamă largă de băuturi fierbinţi pe bază de cafea, unice şi bine echilibrate, precum şi compoziţii de băuturi fierbinţi decofeinizate. Produsele sunt de o calitatea superioară cu un gust excelent şi calităţi remarcabile pentru automatele de băuturi.

Moka Irish Cream

Un gust modern pentru iubitorii bauturilor special aromate. Aceasta bautura fierbinte, minunat aromata si deosebit de cremoasa va va face sa doriti sa o beti mereu.