Editorial

Sunt 20 de ediții de când revista noastră apare în mod regulat pe piața media, fiind singura revistă românească de specialitate pentru industria de vending, și în plus Partener Media Oficial al European Vending Association – printre puținele publicații de vending din lume cu acest onorant statut. Așadar, asistați la o altă celebrare, după ce-a de ediția trecută.

Ca și cover story vă prezentăm povestea celor de la Rhenus Midi Data România spusă de doamna Cătălina Mirilă, Business Development Manager la această firmă. Compania germană oferă servicii de logistică profesionale de calitate, lucruri de care industria de vending din România are nevoie. Aflați mai multe despre acest subiect dacă citiți tot acest material.

Anul acesta Asociaţia Europeană de Vending (EVA) sărbătoreşte 20 de ani de la înfiinţarea sa, care a avut loc la Bruxelles în 1994. Au existat multe schimbări şi multe provocări diferite în acești ultimi 20 de ani, dar esenţa şi scopul EVA au rămas aceleaşi – să reprezinte şi să servească nevoile vendingului european cât mai bine cu putință. În această ediție vă prezentăm un articol care descrie foarte bine istoria acestei instituții foarte importante pentru succesul european al vendingului.

În această ediție, compania Rolim Sat Vending vine cu o prezentare de produse de top. Fie că vorbim de mărci ale brandului Satro, fie că vorbim de Cafeaua Baristo, de ceaiurile cu fructe sau zmeură, sau de paharele de carton Metocup, produsele de la Rolim Sat Vending vă oferă cele mai înalte satisfacții atât vouă, operatorilor de vending, cât și consumatorului final – lucrul cel mai important într-o afacere.

Vendingul românesc a pornit pe drumul său către o reglementare mai bună a acestei activități. Cu siguranță acest proces va fi unul dificil și complex, dar depinde numai de PRIV – organul suprem de reprezentare și de industria noastră, în general, cum vor manageria mai bine evoluția lucrurilor și negocierea cu statul în această chestiune. Pe 13 martie a avut loc o ședință importantă a Patronatului Român al Industriei de Vending, iar principalele subiecte abordate cu această ocazie le veți găsi detaliate în cadrul articolului dedicat acestei teme.

Dair Comexim 2000 SRL vă prezintă Krono. Vă invităm să căutați în paginile revistei noastre prezentarea acestui produs care este ideal pentru birouri, săli de reuniune, baruri, hoteluri – practic pentru orice tip de locație.

O ultimă recomandare din această ediție este povestea unei legende a vendingului, e vorba de Wurlitzer, spusă de domnul Victor Marin, director general Danemar. Veți afla lucruri interesante despre această companie, celebră pentru tonomatele sale – adevărate opere de artă.

V-am lansat câteva repere ale acestui număr jubiliar, cu numărul 20, însă mai sunt multe alte materiale interesante de descoperit. Vă lăsăm pe voi, cititorii noștri să aflați și restul subiectelor propuse de noi, cu siguranță veți afla lucruri noi despre vending.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*