În urma deciziei de a își extinde numărul de membri în rândul companiilor multinaționale de cafea luată de EVA la întâlnirea ce a avut loc toamna trecută, Starbucks Coffee Co. s-a alăturat Asociației Europene de Vending.

“Fiind un jucător mai nou pe piața serviciilor de cafea pentru birouri, EVA este sigură că Starbucks poate beneficia de pe urma vastei experiențe și a inovațiilor membrilor actuali, dar în același timp ne pot împărtăși propria lor expertiză și propriile idei în ceea ce privește segmentul de cafea european”, a declarat EVA. “Starbucks înțelege din ce constă o cană bună de cafea de calitate și ceea ce își dorește clientul. Aceste cunoștințe vor fi valoroase pentru membrii EVA care doresc sa își “premiumizeze” ofertele de auto-servire cu cafea.”

Starbucks a intrat în vendingul din Europa și pe piața OCS în 2013, făcând echipă cu gigantul vendingului Selecta, cele două companii instalând în birourile mari de pe tot continentul aparatele lor “vending cafés”.

Asociația Europeană de Vending reprezintă interesele industriei de vending în fața guvernelor și organelor de reglementare europene. Printre membrii săi se numără asociații comerciale naționale, operatori europeni, producători și furnizori.