Tom Happ pleacă din grupul Suzo-Happ, producător și distribuitor de componente de divertisment pentru aparate de vending și de gaming. Acesta a lucrat în zona de piese timp de 28 de ani, cel mai recent post ocupat fiind cel de vice-președinte executiv.

Tatăl lui Tom, Frank Happ, a înființat Happ Controls în 1986. Grupul Suzo-Happ a luat ființă în 2004 prin fuziunea dintre Happ Controls și Suzo International, care a fost fondată în urmă cu 60 de ani în Olanda. După fuziunea Suzo-Happ, grupul s-a extins cu adăugarea companiilor Advanced Electronic Systems, Starpoint Electrics și Dynamics Chinatec. Organizația combinată a obținut putere globală pe piața de divertisment și de componente și accesorii de gaming, deservind peste 20.000 de clienți din întreaga lume.

“Tom pleacă pentru a urma alte oportunități din exteriorul industriei de divertisment și pentru a începe următorul capitol al carierei lui de mare succes,” a spus directorul executiv de la Suzo-Happ, James Brendel, într-o declarație. “Îi dorim succes lui Tom în proiectele sale viitoare și îi suntem cu adevărat recunoscători pentru impactul pozitiv pe care acesta l-a avut în compania Suzo-Happ prin toate și multele poziții ocupate de-a lungul anilor. Cu siguranță că îi vom simți lipsa lui Tom.”