ExpoVending & OCS 2014

7-8 August 2014

Locație: ANHEMBI PARK – PALACE OF CONVENTIONS, Sao Paulo, Brazilia

Expovending & OCS este un eveniment organizat de EPS – Event Planning Solutions, care are o vastă experienţă națională şi internaţională în organizarea, promovarea şi gestionarea de târguri, conferinţe şi centre de expoziţii. Iar iniţiativa îi aparține lui ABVA (Asociaţia Braziliană de Vending). EXPOVENDINIG & OCS este singurul târg din America Latină dedicat în exclusivitate sectorului de APARATE DE VENDING CU CAFEA ȘI SERVICII PENTRU BIROURI (OCS), cu participarea de companii precum:

 • Producători şi Furnizorii de Produse şi Consumabile pentru Vending & OCS,
 • Importatori și Distribuitori de Echipamente și Accesorii,
 • Mijloace de plată,
 • Carduri de Credit și de Debit,
 • Carduri Cadou,
 • Ticketing Electronic,
 • Carduri Inteligente,
 • Identificare şi Biometrie Digitală,
 • Dispozitive de Plată,
 • Securitate Bunuri,
 • Furnizori de servicii din domeniu,
 • Altele.

Ediţia din 2013 a târgului a fost una istorică, cu participarea a peste 60 de branduri expozante, un record absolut de vizitatori, mass-media şi zona de referință, ceea ce a consolidat și mai mult poziţia evenimentului ca lider, eveniment unic dedicat industriei de vending.

În 2014, Expovending & OCS sărbătorește ediţia 12 şi se bucură de sprijinul global al organizaţiilor care lucrează în sector, precum și cel al NAMA – Asociaţia Americană de Vending şi EVA – Asociaţia Europeană Vending, generând un și mai mare succes şi va fi mai complet, extinzând diversitatea de produse prezentate, cu un public tot mai calificat.

De ce să vizităm Târgul?

Asigurați-vă prezenţa la cel mai mare târg al acestui sector din America Latină;

· Încheiați afaceri bune;

· Extindeți-vă rețeaua de relații;

· Păstrați legătura cu jucătorii majori ai industriei;

· Monitorizați tendințele și lansările din industrie.

De ce să expuneți?

Este momentul potrivit pentru a pune accent pe vizibilitatea brandului dumneavoastră, de a vă creşte reţeaua de relaţii şi aici este locul pentru afaceri bune, stând faţă în faţă cu factori cheie de decizie de influenţă în domeniu;

– Expoziția lansează şi tendinţe, târgul este un punct de referinţă pentru întreaga industrie APARATE DE VENDING CU CAFEA ȘI SERVICII PENTRU BIROURI (OCS);

– Prezenţa celor mai importanți jucători din industrie;

– Expertiza organizatorului cu 12 ani de experiență directă în domeniu;

– Piaţă în rapidă creştere;

Prezente în Brazilia de mai puţin de două decenii, aparatele de vending au colectat în jur de 300 milioane dolari în 2013, în creştere cu 20% față de anul trecut, potrivit Asociaţei Braziliene de Vending (ABVA). În prezent, există 80.000 de aparate dintre care 65% sunt de băuturi calde, 21% de băuturi reci, 13% de gustări şi 1% pentru alte produse, cum ar fi cărţi, ochelari, bijuterii, instrumente de scris, șamd. Conform organizaţiei, relaţia locuitor / aparat în Brazilia este de 2.500 de locuitori la un aparat, un număr mult mai mic de aparate în comparaţie cu SUA, unde sunt 90 de locuitori la un aparat, aceasta beneficiind de 50 de milioane de aparate în plus și venituri de 36 miliarde de dolari pe an.

China International Vending & OCS Show 2014 Ediția 11

25-27 Septembrie 2014

Locație: Centrul de Expoziţii & Convenții Shanghai World Expo, Shanghai, China

Centrul de Expoziţii & Convenții Shanghai World Expo (SWEECC) este unul din centrele modernizate din Shanghai, lider de expoziţii pentru evenimente internaţionale, cu o structură şi diverse facilităţi avansate, transport convenabil, precum şi infrastructură eco-friendly. Acesta este situat în inima lui “2010 Shanghai World Expo”, care este considerat a fi prima alegere pentru profesioniştii de primă clasă pentru evenimente internaţionale. Shanghai World Expo Exhibition & Convention Center este situat pe malul de est al râului Huangpu, la vest de Shanghai World Expo Axis, este vecin cu Pavilionul China, Centrul de Performanţă şi Centrul de Expoziţii Expo Axis. Transportul convenabil rezultă din locaţia excelentă a acestuia, conectată prin diverse construcții peste râu, cum ar fi: Podul Nanpu, Podul Lupu, Tunelul Dapu, Shangnan Rd. şi Yaohua Rd.

Shanghai World Expo Exhibition & Convention Center se află într-o zonă care este înconjurată de zeci de staţii de autobuz. Linia de metrou 8 care porneşte de la staţia Zhoujiadu, împreună cu celelalte linii de metrou: 6, 7, 13, vă vor duce la destinaţie.

SWEECC are următoarele caracteristici distinctive:

● Locația oferă aproape 100.000 m², incluzând zone de interior şi exterior. Organizatorii pot beneficia de structuri şi facilităţi avansate care se pretează în materie de scară şi de aplicare la o gamă largă de evenimente internaționale.

● Cei 80.000 de metrii pătrați ai zonei de interior sunt divizați în cinci unităţi de expoziție.

● Cea mai mică unitate de expoziție are 6.000 m², în timp ce cea mai mare unitate de expoziţie care este și cel mai mare spaţiu interior din Asia, cu etaje de 14 metri înălţime măsoară 25.000 m².

● Holul Central de 10.000 m², cu o plasticitate incredibilă de design al spaţiului, este legătura între zonele funcţionale şi sălile de expoziţii.

● Zona de Conferinţă cuprinde treisprezece săli de conferinţe, cea mai mare având capacitatea de a găzdui 800 de participanţi.

● Spaţiul auxiliar are 90.000 m², compartimentați în spații de birouri, zone de afaceri, zone de catering şi zone de echipamente, în funcție de nevoile clienților.

● Pe lângă spaţiul interior de expoziţie, spaţiul de expoziţie aflat în aer liber măsoară un total de 20.000 m².

● Aproximativ 1.500 de locuri de parcare subterane şi de suprafaţă.

Scopul  Expoziției

1. Aparate de Vending și Echipament de Auto-Servire:
● Aparate de vending de băuturi şi gustări pentru băuturi îmbuteliate și conserve, snacks-uri, bomboane de ciocolată şi produse de cofetărie, etc.;
●Aparate de Vending pentru alimente fierbinți, tăiței, chips-uri, popcorn, hot dog, pizza şi paste, etc.;
● Aparate de Vending speciale pentru înghețată, vată de zahăr, suc de portocale proaspăt stors, etc.;
● Aparate de Vending pentru produse consumabile, precum cosmetice, parfumuri, MP3/P4, telefoane mobile, CD/DVD-uri, țigări, șervețele, prezervative, indispensabili, costume de baie, umbrele, medicamente, flori, reviste, ziare și reciclabile;
● Magazine de vending integrate pentru băuturi, gustări și produse consumabile, magazine de auto-servire cu linie totală de vending;
● Aparate de bulk-vending cu jucării, capsule, gumă și dulciuri;
● Aparate de vending cu apă, de bilete, de carduri, kiosk-uri cu ecran tactil, kiosk-uri foto, mașini de spălat rufe pe bază de monezi, încărcătoare de baterii de telefon cu monezi, aparate de lustruit pantofi, scaune de masaj, echipamente de fitness pe bază de monezi și alte echipamente și facilități cu auto-servire operate cu monezi.

2. Sisteme de Plată și Tehnologie de Vending:
● Mecanisme de monezi, acceptoare/ rejectoare de valută/monezi , validatoare de bancnote, carduri IC fără contact şi sisteme de plată fără numerar, sisteme de plată prin telefonul mobil; schimbătoare de valută/monedă, numărătoare și aparate de sortare a valutei/monezilor, etc.;
● Sisteme de monitorizare de la distanță, sistem de operare rute, sistem de colectare şi raport a datelor, telemetrie fără fir, sistem GPS, aplicații ecrane digitale şi cu touch, şi de e-commerce, etc.

3. Piese și Accesorii pentru Aparate de Vending:
● Piese și accesorii pentru aparate de vending de cafea/OCS: panouri metal, micro-motoare, spirale, echipamente de lucru, încuietori, panouri tactile, tastaturi, întrerupătoare, etc.

4. Aparate OCS/Cafea, Cafea și Ingrediente:
● Aparate de vending de cafea, aparate de cafea espresso; cuptoare de cafea, prăjitoare de cafea, râșnițe de boabe de cafea, fierbătoare şi distribuitoare de cafea; vase de cafea, hârtie filtru de cafea, dispozitive de picurare gheaţă, linguri de ceai, ceşti de cafea, linguri de cafea, cafea şi materialele de ambalare ceai şi echipamente;
● Boabe de cafea crude, prăjite, cafea instant, praf de cafea, pachete de cafea şi ceai, etc.;
● Produse asociate cafelei, zahăr, arome și parfumuri, vinuri, fructe și ingrediente, material brut pentru cutii, lapte pentru ceai, etc.

5. Băuturi, Ape, Gustări și  Bunuri de Vending:
Toate tipurile de băuturi, apă, gustări alimentare şi bunuri vândute prin intermediul aparatelor de vending cum ar fi: băuturi îmbuteliate și conserve, apă minerală şi distilată, gustări ambalate în pungi, bomboane de ciocolată, bomboane, produse de cofetărie, gume de mestecat, prăjituri, fructe uscate, tăiței, chips-uri, floricele, înghețată, iaurt, etc.

6. Servicii Conexe pentru Industria de Vending & OCS:
● Operatori de vending, reparaţii şi întreţinere, curăţare, publicitate, decorare, manipulare și transport de materiale, finanțări, asigurări, consultanță, educație/training; mass-media de specialitate, reviste şi site-uri de internet.