O știre de pe www.vendingmarketwatch.com ne informează că liderul mondial în soluții de management de vending industriale, CribMaster, a lansat recent cu disponibilitate imediată, Express ToolBox. Având în spate softul de internet CribMaster, Express ToolBox utilizează o interfață alfa-numerică ușor de folosit și securitate de depozitare pentru a crea cea mai eficientă soluție din punct de vedere financiar care este ușor de instalat, în special în situațiile în care se instalează pentru prima dată un sistem CribMaster.

Ca și în cazul celorlalte soluții tradiționale CribMaster, Express Toolbox le permite angajaților autorizați să acceseze ușor, 24/24, stocul, în timp ce managementul primește informații despre consumul real al stocului, nivelele critice de inventar și statutul de realimentare, în mod confortabil printr-un browser de internet. Acest sistem independent are capacitatea de a ține evidența accesărilor în timp real, fie că vorbim despre angajați, achiziții, celule de lucru sau oricare alt centru de cost selectat. Interfața cu tastatură facilitează accesul utilizatorului la câteva caracteristici de bază, precum selecția, calculul și recepția produselor. Aceasta este ideală și pentru distribuția mănușilor de control al ochelarilor de protecție, obiectele ascuțite sau pentru orice alt tip de material.

CribMaster este parte din Stanley Black & Decker și este o aplicație de management de inventar robustă și flexibilă, care a fost construită pentru susținerea proceselor asociate cu administrarea uneltelor, inventarul pieselor de rezervă, al echipamentelor de protecție personal și întreținere, reparații și operațiuni. CribMaster are în prezent peste 5.000 de clienți în 13 țări și este lider de necontestat în furnizarea de tehnologie care să asiste la efectuarea eficientă a unui inventar și a administrării de bunuri.