O ediție plină de analize și de materiale interesante, utile.

Am ales 3 zone de activitate din industria vendingului pentru a reflecta retrospectiv anul 2014 și așteptările pentru anul viitor al actorilor din industria vendingului.

Ne bucurăm să vedem că pentru toate palierele industriei au fost rezultate bune sau peste așteptări în acest an, iar perspectivele pentru anul viitor sunt dintre cele mai bune. Citiți mai multe despre acest subiect în Retrospectiva Anului 2014.

Noul nostru colaborator, Dumitru Stîrcu, ne propune o analiză a vendingului în raport cu biciclismul urban. “La o primă vedere vendingul și biciclismul urban nu ar avea prea multe în comun. Amândouă reprezintă două tendințe separate și tot atâtea curente de satisfacere a unor necesități personale la nivel individual. Dacă privim însă mai în detaliu, acestea pot ajunge fără prea mult efort la un numitor comun sub ceea ce numim operativitate.” Regăsiți și restul analizei în paginile revistei.

Asociația Europeană de Vending a sărbătorit a 20-a aniversare cu o conferință intitulată Cum să îți maximizezi succesul pentru următorii 20 de ani și AGM, care a avut loc pe 11 decembrie 2014 în Bruxelles. Sărbătorirea a două decade celebrate de Asociația Europeană de Vending a fost contextul în care a avut loc Conferința AGM (Annual General Meeting).

Un alt reper al acestei ediții este articolul Oanei Mihalache despre beneficiile aparatelor de vending în companii. Veți afla cum a ajuns automatul de vending să fie o binecuvântare atât pentru corporații, cât și pentru angajații acestora.

În ce privește tehnologiile din vending, avem pregătit pentru voi un nou sistem de telemetrie proiectat să reducă cheltuielile. Cum vor ajunge operatorii să economisească până la 80% din costurile curente survenite din intervențiile de asistență tehnică cu cea mai avansată tehnologie de telemetrie din lume veți afla doar dacă citiți materialul cu pricina.

Colega noastră, Roxana Leonte, are așteptările ei de la operatorii de vending români. Și ea este un consumator de vending, și are pretențiile și așteptările ei. Nu sunt exagerate, sunt chiar absolut normale. Identifica-ți-vă cu ea sau nu.

Această ediție încheie 4 ani de apariție Vending Inside. Mulțumim pentru suport celor care ne sprijină.