Tehnologiile din vending și cei care le furnizează reprezintă acei pași înainte de care domeniul nostru are nevoie. Cu alte cuvinte, dacă de nevoile noastre, ale omului, am tot discutat în relația sa cu vendingul, de cei care efectiv își pun mintea la contribuție ca să facă ceva palpabil în sensul acesta se vorbește mai puțin. Acest material își propune să aducă în atenția dumneavoastră firmele și oamenii care vin cu tehnologia necesară ca să facem un pas mai departe.

DistributionNOW este un furnizor de top de țevi, tuburi electronice și de automatizări de tuburi electronice, armături, freze și înlocuitoare industriale, unelte, produse de siguranță și sisteme de elevare artificială pentru piețele industriei petrolului, gazelor naturale și a celor de rafinare și petrochimică. Ei sunt de asemenea recunoscuți ca fiind o companie de vârf de soluții de aprovizionare în lanț care oferă servicii de valoare adăugată, inclusiv management al lanțului de aprovizionare. Partenerii lor sunt cei mai buni din domeniile lor și au cunoștințe extinse, experiență vastă și o înțelegere minuțioasă a proceselor și a motoarelor afacerilor clienților lor.

DistributionNOW oferă cele mai avansate soluții de vending și management al mașinilor-unelte, combinând expertiza personalului lor cu cele mai inovative tehnologii de vending disponibile pe piață.

Distribuție prin inovație și tehnologie

Soluțiile de vending automatizează multe procese de management de inventar și le permit clienților să reducă mult din cheltuieli:

 • Consumul de produse – puteți opri abuzul și pierderile plasând limite pe cantități, ture, poziții în organigramă sau valoare totală cheltuită
 • Unelte noi – aparatele pot dispensa automat lucruri recondiționate înainte de produse noi
 • Epuizarea stocurilor – este disponibilă contabilitatea în timp real a inventarului, cu nivele de minim/maxim care declanșează reaprovizionarea
 • Inventar uzat – aparatele pot dispensa comenzi mai vechi înaintea celor mai recente și să urmărească rata de retur.

DistributionNOW este unul doar dintre cei 4 distribuitori strategici naționali de produse de vending din SUA. De altfel ei au primit premiul “Premier Distributors” în ultimii doi ani, recunoscându-li-se abilitatea de a oferi cel mai înalt nivel de analiză de sistem, suport în cadrul locației, înregistrare automată de inventar. “Premier Distributors” este un premiu acordat celor care au un renume demonstrat pentru eficiența lor și economiile la cheltuieli oferite clienților.

Începând cu stadiul inițial, instalarea, trainingul, și până la stadiul final veți fi ghidați de personalul DistributionNOW care este foarte bine pregătit și chiar de personalul producătorului, dacă este cazul.

Produse

Ei oferă o varietate de produse de vending. Aparatele lor sunt proiectate pentru a administra o varietate de cerințe de aplicații, și pot fi reconfigurate la locație:

 • Banda rulantă pentru vending – se folosește la produse de toate mărimile, elemente de siguranță, și retururi
 • Bobina elicoidală pentru vending– produse de la mecanisme de bobină elicoidală de înaltă calitate, care pot fi upgradate
 • Automate de vending pentru echipament de protecție personală – mănuși și alte produse de protecție personală fără reambalare
 • Stații pe compartimente – administrează aspectul și retururi de elemente mari de la compartimente individuale
 • Vending de unelte – administrează aspecte și retururi de unelte; recunoaște unelte fără taguri RFID
 • Vending de cabinete – administrează aspecte și retururi pentru obiecte mari și mici în cabinete transparente
 • Tehnologie RFID – automatizează managementul unei magazie de unelte sau a unui depozit prin taguri RFID și acces ușă
 • Vending la scală – distribuie piese mici și elemente de fixare în funcție de greutate
 • Terminal depozit unelte – convertește un depozit de unelte manual într-unul manageriat automat
 • Scaner de mână – scanează coduri de bare și taguri RFID; comunică direct cu baza de date de inventar

Integrarea Sistemului

Accesați vastele informații ale afacerii dumneavoastră de la orice dispozitiv cu internet (smartphone, tabletă, laptop). Puteți seta limite minime /maxime pentru materialele de pe stoc, puteți să setați praguri de comandă automată și să prevedeți necesarul înainte de epuizarea stocului. Rapoartele și analizele sunt disponibile în timp real.

Tehnologie Mobilă

Noua tehnologie mobilă DistributionNOW este proiectată pentru a afișa pentru clienți soluțiile de comandă în lanțul industrial.

Locații

DistributionNOW are peste 330 de locații în peste 20 de țări. Cu un lung portofoliu de expansiuni globale, ei continuă să se dezvolte împreună cu clienții lor pentru a le menține operațiunile sigure și eficiente.

Experiență

De peste 150 de ani, clienții lor  apelează la ei pentru produse și servicii care le fac afacerea să meargă. Stochează peste 150.000 de produse diverse și au expertiza tehnică să susțină acest lucru.