BuyWaterCoolers.com, cel mai mare distribuitor on-line de răcitoare de apă, anunţă noile și inovatoarele răcitoare de apă şi aparate de preparare a cafelei cu autoservire. Fabricat de Oasis, lider în producerea de coolere de apă premium, acest prim cooler de apă şi preparator de cafea în același timp dorește să schimbe aspectul birourilor şi locuinţelor din întreaga ţară.

“Capacitatea de a oferi cafea proaspăt preparată, ceai, ciocolată caldă şi alte selecţii unice prin autoservire, împreună cu apă rece filtrată sau apă de izvor într-un dozator convenabil, face din acest produs unul care poate schimba tendințe”, a spus Mark Dare, proprietarul lui BuyWaterCoolers.com.

“Oasis este unul dintre producătorii de top de răcitoare de apă de cea mai înaltă calitate şi introducerea acestui produs nou va oferi o selecţie mai largă de băuturi, fără dezordine și fără ocuparea unui spaţiu mare așa cum este nevoie în cazul folosirii a două sau mai multe aparate.”

În timp ce răcitoarele de apă au fost oferite în primul rând în birouri, depozite şi fabrici industriale, acestea au devenit rapid o prezență în milioane de case. Apa potabilă proaspătă de izvor și apa filtrată au multe beneficii pentru sănătate şi cu disponibilitatea de a fi servit rece sau cald, acestea înlocuiesc adesea apa minerală sau băuturile pline de zahăr acasă. Bidoanele returnabile economisesc și ele bani şi protejează mediul înconjurător de miliardele de sticle de plastic (pet-uri) care se aruncă în fiecare an.

Oasis a perfecţionat acest produs pentru a include caracteristici de securitate cum ar fi temperatura reglată prin termostat, protecție pentru copii cu blocare pe partea de apă fierbinte, şi chiar o lumină de noapte pe bază de led-uri.