Potrivit vendingtimes.com USA Technologies (USAT) Inc. a anunțat o implementare la scară largă a tehnologiei sale de plată fără numerar ePort în parteneriat cu Five Star Food Service cea mai mare franciză de bufet a naţiunii americane. USAT şi Five Stars Food Service au declarat că au instalat 3.000 de ePort-uri, şi că lucrează într-un ritm continuu pentru a instala încă 3000 de ePort-uri suplimentare, în decursul următoarelor câteva luni.

Analiza USAT a primelor trei luni arată că Five Stars Food Service înregistrează o creştere anuală de peste 17% a vânzărilor – atât cu numerar cât şi fără numerar – pe cele circa 2.500 de aparate la care a fost adăugat recent serviciul de conectare ePort.

“Ne-am dat seama că, pentru a capta fiecare vânzare, a creşte marjele şi a concura eficient în lumea fără numerar de astăzi, este nevoie să ne accelerăm implementarea şi să avansăm rapid cu instalalarea de ePort-uri, pe mai multe dintre aparatele noastre”, a spus Preşedintele şi Directorul Executiv Five Star, Alan Recher. Vice-președintele USAT cu planificarea implementării, Jim Turner, a spus că Five Stars se aliniază cu ceea ce compania crede că ar fi traiectoria tipică pentru creşterea vânzărilor în urma instalării de ePort-uri.

“Anticipăm că această creştere a vânzărilor a liniei de top cu 17% se va îmbunătăţi în timp. Pe măsură ce din ce în ce mai mulți consumatori devin conştienţi de posibilitatea de a își folosi cardurile de credit sau de debit, ne aşteptăm ca vânzările să crească, consumatorii vor începe să cumpere mai des și mai mult, iar noii consumatori vor fi atrași de viteză, confort şi de opțiunile mai variate de plată. “Este o situație de tip win-win”, a spus Turner.

USA Technologies a anunţat recent că a adăugat 10.000 de conectări şi 600 de clienţi noi la serviciul său de conectare ePort în primul trimestru fiscal al lui 2015. Acum are un total de 276,000 conexiuni şi 7.900 clienţii.