Vendinginternational-online.com spune că Lucozade Ribena Suntory a câștigat un contract de vending cu lanţul naţional de fitness Bannatyne Health & Fitness şi va fi pune în funcțiune aparatele lor interactive în peste 61 de săli de sport. Oferind tehnologia touchscreen, un coş de cumpărături funcţional care le permite membrilor să cumpere mai multe produse şi o opţiune de plată fără numerar, automatele Lucozade sunt ideale pentru zonele de desfacere aglomerate – având o mare capacitate de depozitare, între 220 și 340 de sticle.

Noile aparate de vending oferă o mare oportunitate de vânzări, în special în canalul de sănătate şi de fitness, băuturile Lucozade Sport fiind special concepute pentru a fi consumate în timpul efortului fizic. În timp ce Lucozade Sport oferă glucide şi electroliţi pentru a îmbunătăţi hidratarea şi ajută la menţinerea performanţei în timpul exercițiilor de rezistență prelungite; Lucozade Sport Lite are un conţinut caloric scăzut, fiind o băutură pentru sportivi orientată spre hidratare în timpul exerciţiului de intensitate medie, care durează mai puţin de o oră.

Aparatele oferă o mare oportunitate de vânzări cu ecrane tactile interactive, lucru care le permite membrilor să cumpere mai multe produse printr-o tranzacție rapidă şi convenabilă cu opţiunea suplimentară de plată fără numerar. Disponibilitatea şi vizibilitatea oferită de aparatele lor este cheia de maximizare a vânzărilor – 15% dintre oameni nu vor cumpăra dacă nu pot găsi produsul dorit. Ecranul tactil oferă membrilor posibilitatea de a citi informaţii nutriţionale despre produse, ajutându-i să aleagă băutura corectă pentru nevoile lor.