M2M, sau Machine to Machine, reprezintă viitorul în afacerile de vending, și nu numai. Aparatele de tot felul au ajuns “să vorbească” unele cu altele; fără intervenția omului.

NetComm Wireless Limited (NTC) și Vodafone au adăugat la gama de Terminale Integrate M2M aparatul Vodafone MachineLink 3G Plus, oferind o nouă alternativă pentru aparatele neconectate care necesită o selecție mai mare de opțiuni de interfață. Dezvoltat de NetComm Wireless pentru a facilita asimilarea Aparat-la-Aparat (M2M) într-o multitudine de industrii globale, dispozitivul Vodafone MachineLink 3G Plus, care este echipat cu o multitudine de caracteristici, permite conectarea M2M în domenii precum sănătate, agricultură, vending, puncte de plată și energie.

Cel de-al doilea Barometru de Asimilare M2M anual de la Vodafone a descoperit faptul că  asimilarea M2M a crescut cu peste 80%, printre o cincime dintre companiile care folosesc în mod activ tehnologia aceasta. Se așteaptă ca aparatul Vodafone MachineLink 3G Plus să depășească această creștere, deoarece le permite afacerilor să facă upgrade de la conectivitatea serială inițială la cea IP cu acces la o gamă mai variată de opțiuni de conectare.

Vodafone MachineLink 3G Plus este al doilea produs dezvoltat la cererea celor de la Vodafone, care îi conferă afacerii abilitatea de a selecta cea mai bună soluție pentru aplicațiile lor individuale. Reprezintă o oportunitate imensă pentru afacerile care au nevoie de opțiuni extra de conectare și de administrare a bunurilor de valoare.

Vodafone MachineLink 3G Plus este un modem și router 3G penta-bandă cu GPS încorporat, având compatibilitate unitară cu rețelele Vodafone sau rețelele partenere Vodafone M2M din toată lumea, dar și cu Platforma Globală Vodafone M2M. Dispozitivul suportă multiple protocoale de comunicare și opțiuni de interfață cu caracteristici ce includ Ethernet, Serial (RS232/422/485), I/O și porturi USB 2.0. Proiectat să fie flexibil la personalizare, Vodafone MachineLink 3G Plus prezintă un Kit de Dezvoltare de Software (SDK) încorporat și o sursă deschisă Linux OS pentru a suporta funcții unice de afaceri.

Despre Vodafone Mașină-către- Mașină

Vodafone Mașină-către-Mașină conectează la internet aparatele sau dispozitivele izolate anterior, livrând noi funcționalități și servicii extinse fără necesitatea intervenției umane. Întreținută de peste 1.300 de angați dedicați, platforma globală Vodafone M2M facilitează administrarea centralizată a angrenărilor M2M în multiple teritorii, oferind afacerilor un control mai mare și un cost mai scăzut decât era posibil anterior.

În 2014 Vodafone a fost desemnat de către Machina Research, lider global M2M, pentru al treilea an la rând.

Despre NetComm Wireless Limited

NetComm Wireless Limited este un dezvoltator de top de dispozitive și soluții globale Aparat-către-Aparat. Compania produce dispozitive de wireless fix, de nouă generație, 3G, 4G și rurale de bandă largă, care susțin și conectează sporit lumea. Console de top de telecomunicații, furnizori de rețele esențiali și integratori de sisteme folosesc soluțiile NetComm Wireless pentru optimizarea performanței rețelei și pentru a îți susține produsele și serviciile conectate în piețele de bandă largă Mașină-către-Mașină. În ultimii 32 de ani, NetComm Wireless a dezvoltat un portofoliu de produse de comunicare de date în premieră, fiind acum un inovator wireless recunoscut mondial. Cu sediul în Sydney (Australia), NetComm Wireless are birouri în SUA, Europa (Marea Britanie), Noua Zeelandă, Orientul Mijlociu și Japonia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*