Apex Supply Chain Technologies, este unul dintre liderii mondiali în sisteme de distribuție cu aplicație în zona comerțului cu amănuntul, pentru mediul profesional, de servicii și industrial.

Despre Apex Supply Chain Technologies

Apex a administrat peste un milliard de tranzacții de vending și deservește mii de clienți, în toată lumea. Punctele de distribuiție automate și lanțul de furnizare de tehnologii care revoluționează modul în care faceți afaceri – asta reprezentă ei.

Nu există nimic “nepremeditat”. Echipa lor proiectează fiecare dispozitiv, strategie de implementare, dar și fiecare soluție, pentru ca acestea să se potrivească specificațiilor exacte ale unei singure companii. În fiecare zi, ei pot monitoriza și controla procesul tehnologic pentru absolut orice vă vine în minte.

Zeci de mii de afaceri rulează deja mai informat și mai inteligent datorită tehnologiei Apex Connect n’ GoTM. Și acest lucru înseamnă un control mai bun, mai puține pierderi, costuri mai mici și un mediu eficient și productiv.

Soluția AnyWhere

Clienții se mișcă în zeci de direcții în același timp. Mărcile experimentate creează la fiecare pas noi direcții pentru a îi cunoaște. Soluțiile de comerț cu amănuntul AnyWhereTM au grijă ca brandul vostru să fie disponibil clienților voștri. Oricând, în orice loc, oriunde își doresc.

Toate soluțiile lor se integrează complet în sistemele voastre de comerț electronic, în inițiativele voastre sociale și mobile. Dar ceea ce le diferențiază cu adevărat sunt datele. AnyWhere este singura soluție de cumpărături cu auto-servire acționată de Trajectory CloudTM, o platformă de informații de afaceri puternică și sigură care integrează softul vostru de Planificare a Resurselor Întreprinderii deja existent, sistemele voastre de cumpărături mobile sau cardurile voastre de cumpărături. Rezultatul este o imagine clară a întreprinderii voastre multi-canalizată, lucru care vă ajută să vă plănuiți următoarea mișcare.

Apex Supply Chain Technologies a introdus soluțiile de livrare de produse pentru serviciul de autoservire AnyWhere special pentru consumatorul zilelor noastre, care este mereu în mișcare.  AnyWhere și Apex Trajectory Cloud se potrivesc perfect mărcilor care caută relații de comunicare multiplă cu consumatorii, permițându-le acestora să comande produsele de oriunde și să le ridice de oriunde 24 de ore din 24.

Soluțiile Apex AnyWhere sunt proiectate cu scopul de a putea fi adaptate la orice poate fi vândut – de la obiecte mici precum ceștile de cafea, la lemn, tapet sau saci de ciment. Sunt ideale pentru mâncare și băuturi, produse hardware, modă, electronice, produse high-tech, echipament sportiv, piese auto. De asemenea, suportă modul de auto-servire, închiriere de echipamente și unelte, și sunt disponibile atât pentru utilizare în interior, cât și în exterior.

Apex Trajectory Cloud

Apex Trajectory Cloud este creierul din spatele dispozitivului, și servește o singură platformă de tranzacții securizată și unificată. Trajectory Cloud administrează tranzacții sigure, oferind date în timp real despre nivelele de inventar pentru fiecare poziție din lanțul de aprovizionare. Acesta se integrează ușor în sistemele deja existente pentru a furniza analize și observații bogate despre comportamentul cumpărătorilor, tendințele și preferințele de loialitate ale acestora.

Imaginați-vă o lume în care nu va mai trebui să vă faceți griji că piesele, aprovizionările și materialele de care aveți nevoie nu vor fi disponibile când și unde aveți nevoie de ele. Cum ar fi să știți exact când au fost verificate uneltele, echipamentele și instrumentele, critice pentru activitatea dumneavoastră, cine le deține și când au fost returnate…sau chiar dacă au expirat? Cum ar fi dacă puteți vedea în timp real, consumul, conformitatea și nivelele de inventar, și să vă asigurați că epuizările de stoc sunt ceva ce ține de trecut?

Trajectory Cloud automatizează fluxul de informații de reaprovizionare în camera voastră de depozitare sau la furnizori externi. Programul raportează sau vizualizează la cerere și în timp real informația sortată și sub-totalizată în felul în care doriți să o vedeți.

Fluxul de date de la toate dispozitivele Apex Connect n’ GoTM circulă prin intermediul Trajectory Cloud cu conexiune de internet Ethernet sau wireless.

Soluțiile AnyWhere Self-Serve oferă o gamă largă de scenarii care facilitează funcționarea comerțului cu amănuntul în timp real, prin canale multiple.

De exemplu, un client poate folosi telefonul lui inteligent pentru a își comanda o cafea în drum spre muncă. Băutura este preparată și plasată într-un compartiment de depozitare inteligent Apex, care permite controlul temperaturii. Când clientul sosește, el poate să sară peste coadă, să își ia băutura direct din compartiment și să își continue drumul.

Persoanele care preferă să facă lucrurile casnice singure, pot avea nevoie de livrări multiple de la un magazin de amenajări interioare. După ce comanda este înaintată prin cardul de cumpărături al magazinului, marfa este plasată afară, într-un compartiment securizat Apex, gata de a fi ridicată, fie noapte sau zi. Timpul pierdut pentru a te deplasa prin magazinul mare poate fi folosit mai eficient. Experiența clientului este îmbunătățită și atât vânzările, cât și loialitatea pentru brand, cresc.

AnyWhere este cea mai recentă inovație de la Apex Supply Chain Technologies, care este deja un lider în soluții tehnologice în timp real. Apex administrează milioane de tranzacții sigure în fiecare săptămână, de la mai bine de 15.000 de companii din toată lumea.

Cumpărăturile fără numerar

Soluții cuprinzătoare de cumpărături automate, pe bază de cloud, cu autoservire, ce pot fi personalizate, și care facilitează procesul de cumpărare, plată și ridicare a produselor voastre de către cumpărători, 24/7.

Susținută de tehnologia Apex Connect n’ Go – fără un software de instalat, fără servere de cumpărat sau întreținut, niciun serviciu IT. Conectați pur și simplu sistemul vostru Axcess Automated Locker System la curent și internet și este gata de utilizare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*