Asociația Americană de Vending (NAMA) s-a alăturat celor peste 158 de asociații, grupuri comerciale sau organizații non-profit care au semnat scrisoarea de susținere a Actului de Reglementare a Flexibității Afacerilor Mici 2015 (H.R. 527), pentru a fi înaintată Congresului American.

Scrisoarea solicită Congresului să treacă reforma H.R. 527 privind procesul de reglementare, pentru a se asigura că toate agențiile federale iau în considerare corespunzător impactul avut de legislațiile adoptate de acestea asupra afacerilor mici de pe întreg teritoriul Americii. Drept rezultat, agențiile federale vor emite regulamente mai pertinente care minimalizează ineficiența și greutățile inutile, protejând în același timp sănătatea publică, siguranța angajatului și mediul înconjurător. Această legislație protejează direct industria prin reglementări viitoare similare celor recent adoptate pentru divulgarea numărului de calorii, gustările sănătoase în regulamentele școlare.

Fondată în 1936, Asociația Americană de Vending reprezintă industria de servicii de vending și răcoritoare din SUA, în valoare de 42 de miliarde de dolari. Cu peste 1.800 de companii membre – inclusiv multe dintre cele mai renumite mărci din toată lumea – NAMA le oferă membrilor săi sprijin, educație și cercetare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*