Conform lui vendinginternational-online.com Barry Callebaut Beverages și-a ales directorul de vânzări în persoana Paulei Bentley. Această alegere evidențiază angajamentul producătorului de top de băuturi calde fată de planurile sale de creștere, anunțate anul trecut când compania s-a mutat într-o locație mai mare aflată la periferia orașului Chester, proprietate deținută de compania mamă, Barry Callebaut.

Paula are aproximativ 25 de ani de experiență în industria alimentară, lucrând în management pentru companii din diverse domenii ale industriei, precum ingrediente, servicii și echipamente. Aceasta a lucrat pentru companii precum Aimia Foods, General Vending Services și North West Vending.

Fiind o personalitate recunoscută ca lider în industrie, Paula a fost responsabilă în trecut pentru faptul că a crescut cifrele de afaceri ale companiilor pentru care a lucrat la ordinul milioanelor de lire sterline și este renumită pentru abilitatea ei de a crea profit și de a depăși cu consecvență targeturile, creând oportunități pentru sine și pentru echipa sa. Ea a fost de asemenea director al regiunii de nord în cadrul Asociației Britanice de Vending.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*