Vendingul a avansat în ultima perioadă. Aparatele şi servicii de astăzi sunt sofisticate şi avansate tehnologic. Acestea sunt concepute pentru a oferi servicii de calitate mai înaltă, fiabile şi igienice, 24 de ore pe zi. Continuăm periplul nostru în țările cu vending dezvoltat pentru a vedea ce lucruri bune întreprind și cum putem să învățăm mai multe de la ei.

Ce este Asociația Britanică de Vending (AVA)?

În fiecare an, consumatorii din Marea Britanie inserează în jur de 1.85 miliarde £ în sloturile celor peste 462.000 de distribuitoare automate de vending. În fiecare zi se vând 8 milioane de ceşti de cafea şi 2 milioane de porții de ceai.

Dezvoltă, protejează şi promovează utilizarea vendingului în Regatul Unit

Operatorul, producătorul de aparate de vending, furnizorul sau utilizatorul – toți împărtășesc cauza comună a unei industrii care vrea să progreseze, să inoveze şi să își respecte promisiunile făcute. Cu AVA în fruntea industriei britanice de vending, exact așa se va întâmpla.

De ce există AVA:

 • Protejarea, consilierea şi sprijinirea membrilor lor
 • Pentru a face lobby în numele membrilor lor
 • Pentru a oferi un avantaj competitiv industriei de vending
 • Pentru a căuta oportunităţi de extindere şi creştere
 • Pentru a crea condiţii pentru vânzarea cu amănuntul rentabilă, eficientă şi fiabilă
 • Pentru a oferii o sursă cuprinzătoare de informaţii

Carta Clientului

Membrii AVA se angajează la următoarele și se așteaptă de la membrii lor să se conformeze cu:

 • Membrii AVA sunt mândri să recunoscă faptul că fac comerţ în conformitate cu Codul de Conduită AVA.
 • Carta clientului inițiată de AVA este baza pentru o relaţie de bună practică cu clienţii lor
 • Clienţii vor primi valoare pentru banii lor, prin servicii şi produse de înaltă calitate
 • Aparatele de vending sunt operate pentru a inspira şi a susţine confidențialitatea clientului
 • Aparatele de vending ale membrilor AVA pot fi exploatate eficient şi convenabil de utilizatori, şi vor fi verificate şi reaprovizionate conform orarelor convenite cu clientul
 • Personalul calificat se va asigura că aparatele sunt menţinute la cele mai înalte standarde de siguranță și igienă și că sunt administrate în conformitate cu cerinţele statutare şi Codul AVA
 • Defectarea aparatelor va fi asistată în cadrul unui interval de timp convenit
 • Serviciul de piese de schimb se referă la viaţa rezonabilă a aparatelor furnizate
 • În cazul apariției de probleme, informaţii suficiente vor fi disponibile la locaţie pentru a fi accesate de utilizator
 • AVA nu se va angaja sub nicio formă într-o activitate care ar putea aduce prejudicii și reputație proastă industriei de vending
 • Sprijină reciclarea şi sunt conştienți de responsabilităţile lor față de mediul înconjurător

În cazul puţin probabil, în care va apare o plângere care nu poate fi rezolvată, un membru AVA va accepta decizia luată de aceasta, atâta timp cât va fi în conformitate cu procedura de dispute a Regulamentului AVA.

Asigurarea Calității

Asociația Britanică de Vending este complet dedicată calității. Toţi membrii AVA deţin acreditarea Sistemului de Calitate AVA. Sistemul de Calitate le cere membrilor să demonstreze că:

 • Serviciile lor au respectat standardele recunoscute si controlate;
 • Sunt conformi cu standardele clienților;
 • Sunt conformi cu controalele de reglementare.

Beneficiile Membrilor

Apartenența la AVA oferă un statut valoros şi recunoscut și multe alte beneficii.

Acreditarea Calității

Logo-ul AVA este marca ce atestă calitatea, şi membrii lor lucrează după un cod strict de conduită şi standard de calitate.

Susținere

Faptul că un membru face parte din AVA demonstrează că se preocupă în mod activ de binele industriei de vending şi că este angajat să sprijine activitatea asociației, care protejează şi susține vendingul.

Suport Tehnic

Expertul tehnic al asociației poate oferi ajutor şi sfaturi pe o mare varietate de probleme, de la testare apă, aspecte chimice şi de microbiologie și până la nutriţie, ingrediente, etichetare, alergeni, etc.

AVEX

AVEX este singura expoziţie comercială internaţională de vending din Marea Britanie. Deţinută şi organizată de AVA o dată la 2 ani, AVEX atrage toţi jucătorii cheie din industria de vending și apă. Concepută în 1969 şi fiind prima expoziţie de acest gen, aceasta a crescut pentru a deveni un eveniment foarte respectat şi cu o participare amplă.

Cunoştinţe

AVA este cunoscută şi se bucură de încredere în calitate de sursă valoroasă de informaţii a industriei ca întreg. Deţin o statistică importantă de informaţii adunate din industrie prin intermediul recensământului lor anual.

Vocea Industriei

Sunt “vocea industriei”. Cu ei vă puteţi face auziți. AVA este singura organizație reprezentativă, care poate influenţa legislaţia privind industria de vending britanică. Încurajează toţi membrii lor să contribuie cu gândurile şi opiniile lor, astfel încât să fie în măsură să reprezinte punctele lor de vedere colective pe probleme de mass-media, lobby sau de dezvoltare a industriei de vending.

Protecție

AVA lucrează pentru a proteja industria şi afacerea de vending, protejând membrii de presa nocivă şi deteriorarea legislaţiei, oricând este posibil.

Crearea de networking

Evenimentele lor conduc la crearea de relații și vă vor ajuta să faceți conexiuni vitale pentru prosperitatea afacerii voastre.

Și industria de vending britanică face din purtătorul ei de cuvânt – AVA – un vârf de lance în relația de cooperare cu instituțiile statului britanic, dar și cu piața în general.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*