Suzo-Happ a devenit membru cu drepturi depline al Asociației Europene de Vending – EVA. Acesta este un pas normal având în vedere dedicația și concentrarea companiei față de piața de vending europeană.

Suzo-Happ este un producător diversificat de componente și soluții pentru aparatele automate și oferă o gamă mereu în creștere de soluții de administrare numerar pentru industria de vending. Pilonii cheie sunt Currenza C² (achiziționat în 2013 de la Crane în format cu licență) și gama de produse de vending Comesterogroup – mai exact sistemele de plată fără numerar. Comesterogroup a devenit parte din grupul Suzo-Happ Group în toamna lui 2014.

Domnul Erwin Wetzel, Director General EVA, urează companiei Suzo-Happ un călduros bun venit în Asociație, și are încredere că acest parteneriat le va aduce succese mutuale.  Acesta comentează, “Sunt încântat să vă anunț că Suzo-Happ s-a alăturat comunității EVA. Sunt sigur că acest lucru va reprezenta un beneficiu pentru toată lumea, având în vedere faptul că vor face parte din comitetele noastre, conectându-se cu alți experți ai industriei cu viziuni similare”.

Suzo-Happ este de asemenea membru al unui număr important de asociații naționale de vending precum CONFIDA, NAVSA, AVA, și BDV, și se alătură EVA în calitate de  membru cu drepturi depline.

Domnul Carles Aleixandre, Vicepreședinte Executiv și Manager General, Global Vending, Suzo-Happ Group, subliniază continuarea strategiei Suzo-Happ, spunând, “Suntem foarte bucuroși că am devenit membru cu drepturi depline al EVA. Pachetul nostru de cunoștințe în managementul numerarului – bancnote, monede și sisteme de plată fără numerar – ne pune într-o poziție cheie în zona de susținere a nevoilor zilnice a operatorilor din întreaga Europă. Acum ne putem asigura că aceste cunoștințe sunt împărtășite prin EVA, astfel încât întreaga piață de vending ca întreg, să beneficieze de pe urma lor”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*