Potențialul categoriei de cafea, pentru segmentul out of home, este unul în creștere, aspect realizat de foarte multe companii care își desfășoară business-ul în acest segment și care nu au ca obiect principal de activitate vânzarea de băuturi calde pe bază de cafea. Astfel, fie că vorbim de magazine de proximitate, stații de carburanți, hoteluri, hoteluri, birouri sau cantine, fiecare cu motive diferite pentru a servi cafea, rolul acesteia este în creștere.

Cafeaua este o investiție care are rolul de a susține activitatea principală a acestor companii: menținerea clienților actuali mulțumiți, dar și atragerea de clienți noi.

Aceasta este o oportunitate uriașă care însă generează și preocuparea față de complexitatea acestei categorii, complexitate tradusă prin așteptările pe care consumatorii le au cu privire la varietatea de produse/băuturi, calitatea acestora, accesabilitate și preț.

Marea majoritate a clienților, a companiilor care doresc să acceseze o soluție de băuturi calde pe bază de cafea, sunt interesați de soluții simple, care nu necesită cunoștințe tehnice, abilități pentru lucru cu astfel de ”active” sau investiții pentru achiziționarea lor. Sunt mai degrabă interesați de găsirea unui partener care să-i ofere atât aparate de cafea fiabile și eficiente, cât și ingrediente de înaltă calitate, suport tehnic și comercial. Cu alte cuvinte o soluție completă.

Nestle Professional a combinat ani de experiență în segmentul de cafea cu cea mai recentă tehnologie pentru a crea soluția NESCAFÉ Alegria.

NESCAFÉ Alegria este o soluție de cafea concepută pentru a răspunde nevoilor oricărui tip de afacere, oferind clienților o varietate mare de produse, un meniu complet de băuturi preparate într-un mod ușor, posibilitatea de a alege, în funcție de caracterisiticile și nevoile fiecărei afaceri, dintr-o gamă de automate de cafea fiabile și ușor de utilizat, servicii de cea mai înaltă calitate. Toate sub umbrela unui brand global: NESCAFÉ, cu o istorie de peste 75 de ani, fiind una din cele mai populare branduri din întreaga lume și marca numărul 1 în categoria de cafea.

Automatele NESCAFÉ Alegria nu necesită o pregătire tehnică specială din partea clienților pentru a le putea opera.

Soluția NESCAFÉ Alegria poate fi adaptată oricărei afaceri, nevoi sau mediu, și este completată de suportul Nestle Professional pe tot parcursul ”drumului”. Clienții nu trebuie să-și facă griji, să fie preocupați de prepararea unei cafele de calitate, acest lucru fiind asigurat de NESCAFÉ Alegria.

Noua campanie NESCAFÉ Alegria adresată clienților săi – Don’t make great coffee. Just serve it – face referire la preocuparea Nestle Professional de a oferi acestora, prin intermediul soluției NESCAFÉ Alegria, posibilitatea de a se concentra exclusiv pe beneficiile aduse de existența unui aparat de cafea în cadrul afacerii lor: satisfacerea clienților.