Creșterea plăților prin telefon pentru activități de zi cu zi este un indicator al creșterii dependenței oamenilor față de smartphone-urile lor. Dorind să satisfacă nevoile de schimbare de azi – și de mâine ale consumatorilor, Coca-Cola sprijină acest comportament de cumpărare în creștere prin Apple Pay™ pentru iPhone și Google Wallet pentru dispozitive Android.

În acest moment, mai mult de 70,000 de automate de vending de Cola în Statele Unite sunt în prezent echipate cu Apple Pay – precum și cu alte facilități NFC – via cititoare contactless care permit consumatorilor să cumpere o băutură prin așezarea telefonului deasupra device-ului de citire. Acest lucru, potrivit lui Tom Daly, Global Group Director pentru Mobilitate, face din Coca-Cola una din cele mai mari companii ce folosesc Apple Pay. Compania Nord-Americană va avea o flotă ce va cuprinde 100,000 de aparate cu tehnologia Apple Pay până la finele lui 2015.

Apple Pay și Google Wallet fac cumpărarea mai rapidă și mai ușoară, și sunt mai sigure decât cardurile de credit cu bandă magnetică. Deși acestea se potrivesc perfect cu stilul de viață aglomerat, acestea depind de retailerii care ar trebui să aibă tehnologia în locul unde se face plata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*