Eu’Vend & Coffeena 2015

24-26 Septembrie 2015

Locație: Koelnmesse (Centrul de expoziții Kӧln), Kӧln, Rhine-Westphalia de Nord, Germania

De pe 24 până pe 26 Septembrie 2015, sectorul internațional de vending și cafea se va întâlni la evenimentul Eu’Vend & Coffeena din Kӧln. Anul acesta, 175 de expozanți din 24 de țări le vor prezenta vizitatorilor internaționali propriile noutăți și tendințe din sectoarele de vending și cafea. Pe lângă oferta atractivă de vizitatori, târgul oferă un program de suport informativ, cu discuții între experți, conferințe și inovații dedicate grupurilor specifice, plus un eveniment special, care va fi de mare interes, în special pentru operatori.

Se va pune accent pe aprovizionarea modernă cu cafea – de la boabe la capsule. Dar și pe toate inovațiile și tendințele din industria aparatelor de vending. Contacte de importanță crescută, discuții intensive și noi potențiale afaceri vor modela viitorul vendingului și al cafelei.

Târgul expozițional se va concentra pe:

Aparate de vending (inclusiv automate de vending cu băuturi calde, răcitoare de apă, vendomate cu gustări, aparate de vending care reciclează)

  • Produse de aprovizionare (cafea, ceai și băuturi reci, alimente, alte produse)
  • Pahare pentru aparate de vending
  • Sisteme de plată (distribuitoare de numerar, validatoare de bancnote, sisteme de plată fără numerar).
  • Accesorii, aparate/componente și piese de schimb pentru aparatele de vending (de exemplu filtru de apă).
  • Servicii pentru operatori (inclusiv aparate de numărat și sortat bani).
  • Sisteme de tip Kiosk.
  • Operatori.

Eu’Vend se adresează atât operatorilor cât și oamenilor care caută o soluție specializată de catering pentru angajați sau clienți. Inclusiv: cantinelor, afacerilor de catering, autorităților de transport, liniilor aeriene, brutăriilor, școlilor, universităților, spitalelor, hotelurilor, hostelurilor pentru tineri, vânzătorilor en-gros de produse de tutun, cazinourilor, sălilor de jocuri, doctorilor, consultanților financiari, avocaților.

‘The Red Sofa’ este platforma centrală de informare și comunicare pentru Eu’Vend & Coffeena, și care este deja primită cu interes activ de vizitatorii târgului încă din 2011. Aici vizitatorii pot primii informații clare despre ultimele noutăți din domeniul vending sau despre teme operative precum taxele sau training-urile. Pe lângă valoarea informațională adăugată, vizitatorii expoziției primesc, de asemenea, și cunoștințe despre lumea cafelei. Nana Holthaus-Vehse, cel mai bun barista german în 2009 și 2015, îi poartă pe vizitatori într-o călătorie prin țările cultivatoare de cafea și le explică acestora secretele preparării cafelei perfecte.

Cu ‘Vending Star’, Koelnmesse și Asociația Germană de Vending (BDV), ca sponsori ai evenimentului Eu’Vend & Coffeena, vor premia cea mai interesantă inovație și cea mai recentă dezvoltare de produs din branșă.  Premiile vor fi acordate în timpul evenimentului Eu’Vend & Coffeena Night din Rheinterrassen. Cei 12 nominalizați la categoriile “Asistență în operarea aparatelor de vending”, “Produs inovator pentru aparatele de vending”, “Concept” și “Dispozitiv Tehnic” își vor prezenta produsele inovatoare în zona specială ‘Aria de Inovații Vending’. În acest fel, vizitatorii expoziției Eu’Vend & Coffeena vor beneficia de o imagine variată asupra inovațiilor pieței, concentrate într-un singur loc.

Un plus de valoare foarte special pentru operatori va fi dat de spectacolul special ‘Water Works’. Evenimentul special se concentrează pe folosirea răcitoarelor de apă în practică și cu profitabilitate. Aceasta le oferă operatorilor experiența valorii și o estimare la rece a potențialului pe care îl are sectorul apei.

CAMA EXPO 2015

15-17 Octombrie 2015

Locație: Centrul de Convenții Scotiabank, Cascada Niagara, Ontario, Canada

Expoziţia Anuală CAMA Expo le oferă expozanţilor multe oportunităţi de consolidare a loialităţii clienţilor, de a stabili noi contacte și de a îşi poziţiona compania ca lider în Vendingul Canadian şi în Industria de Office Coffee Service. Sponsorizarea, promovarea înainte de eveniment, linkurile şi bannerele de pe site-ul CAMA, împreună cu posibilitatea de a participa în sesiuni educaţionale şi funcţiile sociale sunt motive suplimentare pentru care membri CAMA nu trebuie să rateze acest eveniment!

CAMA Expo este unic prin faptul că reprezintă o oportunitate de networking atât pentru industria de servicii de cafea pentru birouri, dar şi pentru industria de vending. Membri şi cei care nu sunt membri CAMA, operatori din toată Canada vor participa şi vor profita de ocazia de a întâlni şi de a stabili relaţii de afaceri cu furnizori de top din industrie. CAMA Expo 2014 este o modalitate foarte bună de a găsi serviciile de care aceştia au nevoie, şi de a se actualiza cu cele mai noi produse şi practici din industrie.

Asociația Canadiană de Vending este din anul 1953 singura asociație care reprezintă interesele operatorilor de vending, producătorilor de aparate și a furnizorilor de produse și servicii din Canada. Serviciile CAMA sunt proiectate să reprezinte, sprijine și să crească industriile de Vending, Cafea pentru Birou și pe cea Alimentară, incluzând:
• Profil Societate pe Site-ul Web CAMA
• Abonament la Revista de Vending Canadiană (Canadian Vending Magazine)
• Reduceri carduri la flota comercială Petro Canada
• Turnee regionale de golf
• Oportunități de colaborare în rețea la Târgul Comercial Anual CAMA
• Plan de beneficii Grup Financiar SunLife (SunLife Financial Group)
• Programe Certificate de Sănătate în Vending
• Oportunități educaționale in Cafea pentru Birou
• Manualul CAMA de Practici în Ocuparea Forței de muncă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*