*Intelligent Advertising

**Intelligent Vending

Aparatele NTS COFFEE adaugă valoare unor timpi de așteptare statici, în locuri unde nu există alte surse publice de informație sau divertisment, unei audiențe moderne/active și interesate, vendomatele produse de NTS COFFEE oferind posibilitatea de multitasking, clientul câștigând timp, pauza de cafea fiind folosită atât la achitarea facturilor, cât și ca punct de informare.

NTS împreună cu CBA vă propun conceptul de IAd By Ivending, concept care pune laolaltă o formă extrem de eficientă de publicitate încorporată în cel mai inteligent vendomat prezent pe piața din România, totul într-un sistem online integrat.

Gusturile și nevoile consumatorului contemporan au fost educate datorită accesului către o paletă mai largă de cafele prezente pe piață (Supermarket, coffee shop, cafenele și alte segmente HORECA), dar și accesului la servicii bazate pe tehnologii noi cu utlilizări multiple.

Tehnologia de ultimă generație folosită pentru producția cafelei, precum și programarea aparatelor, garantează accesul ușor la diferite resurse. De la informarea asupra stocurilor în timp real datorită conexiunii la internet, atât de necesară partenerilor, până la realizarea unor plăți și rezervări prin intermediul telefonului mobil de către clientul final.

Ecranul display oferă posibilitatea de a marketa pentru partenerii NTS diverse campanii de publicitate, campanii ce asigură vizibilitatea acestora în piață.

NTS COFFEE, prin programul de indexare anonimă, asigură colectarea de date referitoare la afișările către public a informațiilor, numărul de vizualizări a reclamelor digitale inteligente și accesările automatelor.

Aparatele sunt dispuse în peste 100 de locații, până în acest moment, iar traficul mediu în locațiile în care sunt prezente aparatele este de peste 10.000 de oameni/zi.

Au fost concepute diferite module de publicitate ce pot fi utilizate pentru a face cunoscut mesajul partenerilor.

Clienții de publicitate pot alege între o reclamă clasică sub forma unui banner de 850/170 ce se va menține încărcat în partea de sus a ecranului pe măsură ce se desfășoară procesul de prepararea cafelei.

De asemnea, se pot utiliza bannere (de 850/170) ce pot fi încărcate în pagina statică ce este prezentă pe ecran atunci când aparatul nu este utlizat.

Varianta de Spot publicitar se poate activa în momentul în care comanda de cafea a fost setată, iar spotul rulează pe perioada preparării cafelei, oferind astfel publicului o experiență personală și pozitivă ce îi va menține atenția activă și va asigura recepționarea mesajului, acest serviciu fiind oferit clienților care optează pentru unul din pachetele NTS PAY 250 VIEW sau NTS PAY 500 VIEW.

Dinamica spoturilor este direct proporțională cu timpul de preparare a cafelei comandate în range-uri de 10/20/30 de secunde.

100 de ecrane profesionale dispuse în medii distincte garantează atingerea unui public variat (ca venituri, socio-economic, demografic, studii, etc).

Aparatele NTS Coffee ajută clienții să pună în aplicare un program de promovare targetat și profitabil, cu date exacte despre publicul informat asupra campaniei desfășurate. Raportarea către clienții de publicitate se poate face conform cerințelor statistice stabilite împreună cu aceștia.

NTS COFFEE a dezvoltat și aplicat  primul automat compact din România cu funcții diferite dar complementare, vendomat, soluție e-payment, dar și advertising display support.

Promoția lunii septembrie 2015

NTS PAY 30 VIEW – 30 vizualizări/zi/30 zile – (90.000 afișări individuale lunar)

NTS PAY 50 VIEW – 50 vizualizări/zi/30 zile – (150.000 afișări individuale lunar)

NTS PAY 100 VIEW – 100 vizualizări/zi/30 zile – (300.000 afișări individuale lunar)

NTS PAY 250 VIEW – 250 vizualizări/zi/30 zile – (750.000 afișări individuale lunar)

NTS PAY 500 VIEW – 500 vizualizări/zi/30 zile – (1.500.000 afișări individuale lunar)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*