S-au deschis înregistrările pentru EVEX 2015, un nou eveniment al industriei, organizat în comun de EVA şi ANEDA (Asociaţia Spaniolă de Vending), care va avea loc pe 26 şi 27 noiembrie în Malaga, Spania.

2015 marchează o etapă de schimbare în ceea ce privește tipul de evenimente planificate de Asociația Europeană de Vending (EVA), evenimentul European Vending Experience 2015 (EVEX) fiind organizat în strânsă colaborare cu Asociația Spaniolă de Vending (ANEDA).

Evenimentul din acest an este “Ceva diferit“, va promova zona OCS şi vendingul direct în fața Autorităţilor, Mass-Mediei şi a Publicului; în același timp va furniza o creştere a oportunităţilor de networking, facilitând discuții utile pe tema inovaţiilor, comparând cele mai bune practici, şi va oferi noi oportunităţi de sponsorizare pentru membrii noştri.

Pe durata întregului eveniment EVEX, o “Experienţă Specială de Vending de tip Wow” va fi plasată în zona comercială din gara Maria Zambrano, pentru a se evidenţia cele mai recente inovaţii din industrie, în special publicului. Scopul este de a prezenta o imagine actuală, distractivă şi pozitivă a zonei OCS si a aparatelor de vending, direct către consumatori, dar şi de a crea o conștientizare a stadiului de avansare şi chiar a interactivității de care această industrie poate da dovadă.

Întâlnirea Adunării Anuale Generale EVA va avea loc pe 26 noiembrie și va include alegerile pentru Comitetul Executiv pentru perioada 2016-2017. Aceasta va fi urmată de o conferinţă pe 27 noiembrie, care va cuprinde o discuţie pe temele: cele mai recente inovaţii din industrie, schimbul de bune practici între operatorii europeni, precum şi un forum pe ultimele evoluţii pentru producători şi furnizori.

Concomitent, în data de 27 noiembrie, în aceeaşi locaţie va avea loc și o expoziţie comercială, “VII Jornada Piensa en Vending”.  Fiind parte integrantă din EVEX, participanţii vor avea ocazia de a vizita această expoziție şi de a socializa cu expozanții la un prânz comun.

Suntem încântaţi să anunţăm că EVEX 2015 este deja sprijinit activ de o largă gamă de membrii EVA care au ales să fie sponsori. Nayax este sponsorul Wow, alți mari sponsori confirmați fiind Suzo-Happ, Microtronic, Ingenico, N&W, şi Verifone. Fiecare oportunitate de sponsorizare le oferă partenerilor noştri beneficii unice şi vizibilitate, inclusiv expunere în cadrul expoziției comerciale, lucru care promite un eveniment semnificativ pentru industrie în acest an.

Un nou tip de eveniment, merită o locație specială, şi suntem încântaţi că EVEX 2015 va avea ca gazdă si se va desfașura în Malaga, unele activităţi fiind programate sa aibă loc în celebrul Alhambra din Granada.

EVA si ANEDA au creat un website special pentru a furniza informaţii despre eveniment şi pentru a le permite participanţilor să se înregistreze. Link-ul către website-ul de înregistrare poate fi găsit pe site-ul EVA. Actualizări şi informaţii despre eveniment, vor fi oferite de asemenea și pe noul cont de Twitter dedicat evenimentului – @EVEX2015.

Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem împreună cu o gamă largă de actori cheie din industrie pe 26 și 27 noiembrie.

Despre Asociația Europeană de Vending

Asociația Europeană de Vending (EVA) este o organizaţie non-profit înfiinţată şi situată la Bruxelles în anul 1994. Ea reprezintă interesele Serviciului de Cafea la nivel European si ale industriei de vending vis-à-vis de instituţiile europene şi de alte autorități sau organe relevante. Calitatea de membru este compusă din asociaţii naţionale şi companii individuale din întreaga Europă. EVA reprezintă toate segmentele de servicii de cafea, distribuitoare de apă şi industria de vending prin: producători de aparate si componente, furnizori de produse de bază (cafea, ingrediente, gustări, băuturi reci, pahare, etc.) şi operatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*