vendingtimes.com ne informează că Marley Coffee a anunțat că pe 31 iulie a expediat primul lot din noile pahare reciclabile EcoCups. Transporturile inițiale au fost livrate în special la operațiunile de cafea pentru birouri.

Creat în parteneriat cu firma canadiană Mother Parkers Tea & Coffee, paharul reciclabil EcoCup este o capsulă complet compatibilă cu majoritatea aparatelor Keurig K-Cup, care le permit consumatorilor să vadă din exterior, atât boabele de cafea, cât și filtrul, în timp ce previne oxidarea. Acesta rămâne sigilat până la preparare, păstrând gustul și prospețimea.

Consumatorii pot refolosi paharele EcoCup prin desprinderea capacului de capsulă, compostarea boabelor, îndepărtarea capacului și a filtrului și reciclarea părții exterioare a paharului. Toate capsulele RealCup cu autoservire de la Marley Coffee vor începe trecerea la noul format EcoCup și vor rămâne la același prag de preț, potrivit companiei.

Paharele EcoCup vor fi disponibile online și la comercianții cu amănuntul la nivel național începând de la sfârșitul lunii august, cu o varietate de nivele de prăjire a boabelor, deschis, mediu, negru și espresso. Prețul de vânzare cu amănuntul sugerat pentru cele mai multe sortimente de cafea Marley este de 9.99 $ pentru 12 cutii. Toate sunt certificate USDA Organic, Rainforest Alliance sau Jamaica Blue Mountain și sunt certificate Blue Ribbon Kosher.