De ce să aşteptaţi o altă vizită la restaurant pentru a vă bucura de desertul dumneavoastră preferat, când îl puteţi gusta într-o băutură delicioasă, ori de câte ori şi oriunde doriţi?

Băuturile calde culinare devin treptat pentru toată lumea o ceaşcă de încântare pură, îmbrăţişând spiritul celor mai frumoase culturi ale desertului din întreaga lume. Şi cine poate rezista aromei captivante ale unui tiramisu italian tradiţional?

Temperamentul mediteranean al unui espresso italian energizant, ciocolată catifelată şi fermecătoarele migdale Amaretto vor transforma fiecare înghițitură de Caprimo Tiramisu într-un moment ceresc de “dolce far niente”.

Caprimo se conectează cu consumatorii şi operatorii de vending

După mai mult de 30 de ani de experienţă în piaţa aparatelor de vending, Caprimo știe să relaționeze cu diverșii parteneri. Conducând prin marea valoare a produselor versus cost, o calitate consecventă şi funcţionalitatea de operare stabilă, Caprimo se potrivește perfect cu vendomatele. Dar în acelaşi timp, Caprimo urmează cele mai noi tendinţe de consum şi gust, pentru a prezenta o experienţă unică şi completă, de la încântătoare “prelucrări” clasice la noutăţi incitante şi neaşteptate.

Gustul Autenticității

Un gust autentic de “la dolce vita“: bucurie pur italiană. De aceea, Caprimo selectează cele mai bune şi cele mai tradiţionale rețete de tiramisu pentru a inspira această nouă băutură delicioasă de tip desert, creând un echilibru magnific între espresso-ul original italian, ciocolată şi adaosul perfect de aromă Amaretto. Molto bene!

O băutură, o mulţime de oportunităţi

Băuturile desert sunt aroma anului! Varietatea este condimentul vieții şi consumatorilor le place să descopere alternative noi şi diferite pentru cafeaua clasică şi băuturile de ciocolată. Pe lângă gustul său uimitor în stil italian, Caprimo Tiramisu invită, de asemenea clienţii să își combine propriile băuturi de desert: de exemplu, prin adăugarea unei cantități mai mari de cafea pentru a obține un Cappuccino Tiramisu sau prin alegerea unui gust mai puternic de ciocolată într-o băutură de Latte Macchiato Tiramisu. Acest lucru va actualiza gama dumneavoastră de vending la un nivel nemaivăzut de inovare și succes şi va deschide piaţa pentru clienţii noi.

Arome superbe de Caprimo și calitate pe măsură

Suntem siguri că băutura Caprimo Tiramisu va uimi clienţii cu încă un alt gust incredibil de bun și de sățios. Desigur, susţinut de tradiţia Caprimo tipică: ingredientele sunt de calitate superioară, pungi convenabile de 1 kg, funcţionalitate ușoară ale aparatelor şi cele mai înalte standarde de piaţă.

Pregătiți-vă pentru un vis cremos

Caprimo prezintă noua Crème Brûlée

Băuturile inspirate din arta culinară sunt băuturi fierbinți. La propriu și la figurat. Deserturile clasice sunt aduse în amestec și se obține o băutură cu combinație contemporană originală delicioasă. De acum, oamenii se pot bucura de unul dintre gusturile lor favorite din toate timpurile, oriunde și oricând doresc. Noul Caprimo Crème Brûlée surprinde toate aromele încântătoare ale desertului cu crustă de caramel într-o băutură cu un gust ceresc. Introduceți unul dintre cele mai delicioase preparate din bucătăria tradițională franceză în gama dumneavoastră de vending pentru un răsfăț plin de satisfacții, perfect echilibrat cu un anumit “Je ne sais quoi”.

Caprimo știe ce și doresc consumatorii și operatorii de vending

Caprimo este despre experiență. În primul rând datorită reputației solide de peste 30 de ani de experiență pe piața aparatelor de vending. Dar, în același timp, și mulțumită experienței unice și complete a consumatorilor, obținută prin crearea de senzații gustative interesante care urmează ultimele tendințe și preferințe. Rezultatul este o gamă largă și atractivă de mare valoare pentru produse, garantând o calitate constantă și funcționalitate de operare stabilă. Un succes instantaneu, atât pentru consumatori, cât și pentru furnizori.

Cum ne-a venit ideea?

Observăm că tendințele încep de multe ori în cafenele și în cofetării.

Înghețata amestecată cu biscuiți / deserturi, ciocolată cu biscuiți / deserturi sunt foarte populare, așa că, de ce nu am aduce conceptul într-o băutură?!

A fost destul de dificil să găsim cea mai bună rețetă de Crème Brûlée, a trebuit să gustăm diferite rețete, pentru a identifica gustul original al desertului franțuzesc.

Acest Frenchy fabulos va crea o frenezie!

Îmbrățișând caracterul autentic și aromele fine ale desertului original, Caprimo Crème Brûlée îmbină atingerea cremoasă a laptelui praf degresat cu note de vanilie, fiind definite de senzația dulce de cremă de zahăr ars. Amestecate pentru a obține perfecțiunea. Caprimo Crème Brûlee va uimi clienții cu o alternativă delicioasă și interesantă pentru cafea și băuturile de ciocolată. Plină de aromă și finețe franceză.

C’est fantastique!

Caprimo Crème Brûlée poate îmbogăți selecțiile din meniu și vă poate oferi o băutură complementară pentru a genera un consum suplimentar și recruta noi adepți în timpul momentului de pauză. Este, de asemenea, o modalitate bună în care clienții își pot crea propriile rețete prin amestecarea preparatului cu alte ingrediente, cum ar fi ciocolata, și iată, vor obține o cremă de zahăr ars cu ciocolată, și de ce nu, pot adăuga și cafea pentru a obține un cappuccino Crème Brûlée … mărind în continuare oferta de aparate si personalizând cererile.

Simțiți deja gustul oportunității?

Băuturile cu arome sunt un succes. Consumatorii sunt întotdeauna dornici și gata să se bucure de ceva nou, ceva diferit de cafeaua și băuturile Choco atât de clasice. Acesta este motivul pentru care Caprimo Crème Brûlée are toate ingredientele pentru a obține rezultate foarte bune. Răsfățul unic va ridica nivelul gamei de vending la un nivel cu totul nou de inovare și succes și va deschide piața pentru clienții noi.

Crème Brûlée autentic, calitate Caprimo garantată

Oferirea unui gust și a unei senzații de necrezut – iar și iar – nu ar fi posibilă fără semnătura de calitate de mare încredere Caprimo. În tradiția tuturor băuturilor din gama largă Caprimo, Caprimo Crème Brûlée combină ingrediente de calitate superioară, fiind ambalată în saci  convenabili de 1 kg, funcționalitate ușoară în raport cu aparatul și standarde superioare de piață pentru a garanta creșterea cu succes a vânzărilor.

Foarte Important:

Cu un singur produs aromatizat precum Crème Brûlée sau Tiramisu în aparat, puteți obține 5 amestecuri de băuturi noi cu numai 2 canistre de ciocolată și cafea!

1. Crème Brûlée Pur

2. Cappuccino Crème Brûlée = Crème Brûlée cu un shot de cafea

3. Băutură de cafea cu Crème Brûlée deasupra = Crème Brûlée cu 2 shot-uri de cafea

4. Latte Macchiato cu aromă de Crème Brûlée = Crème Brûlée cu ciocolată și cafea

5. Băutură Crème Brûlée Choco = Crème Brûlée cu ciocolată

Acesta este felul în care consumatorul final își poate amesteca propria băutură pentru a obține senzația de dulce sau de cafea pe care o dorește!

Leszek Korzeniowski, Export Sales Manager CEE Vending & Băuturi la Barry Callebaut,  ne oferă un scurt interviu cu privire la ultimele noutăți Barry Callebaut din ultimele luni:

Cum a fost ultima ediție a evenimentului EuVend & Coffeena pentru Barry Callebaut?

Standul Barry Callebaut Vending & Beverages de la EuVend&Coffeena a fost un mare succes. Noua noastră băutură senzațională, Caprimo Tiramisu s-a bucurat de un feedback foarte bun de la toți vizitatorii. Credem că Noul Caprimo Tiramisu va experimenta același succes ca și primul nostru produs aromatizat, Caprimo Crème Brûlée, pe care l-am lansat anul trecut. Ideea de a amesteca produsul aromatizat cu cafea sau ciocolată direct la aparat și astfel obținerea de 5 băuturi noi este un succes!

De asemenea, noua linie de produse populare Caprimo Cappuccino în  porții sub formă de plicuri a obținut rezultate foarte bune. Cu aceste pachete de porție este ușor să le oferi clienților băuturi mai atractive.

Suntem încântați de numărul de companii cu care am avut ocazia să discutăm pe parcursul acestor trei zile, precum și de geografia clienților, având parte de un număr destul de important de vizitatori provenind din piețele Europei de Est.

Care sunt tendințele în afaceri în prezent și cum se adaptează Barry Callebaut la aceste tendințe?

Noi credem ca tendința majoră pentru băuturile calde din vending este aceea de a îmbunătăți experiența consumatorilor și de a le permite acestora să se bucure de o varietate mai mare de opțiuni, pe lângă obișnuitele băuturi de cafea, cappuccino, ciocolată caldă sau ceai. Consumatorul modern vrea să își poată “crea” propria băutură.

Marele succes înregistrat de băuturile noastre de cappuccino aromatizate Caprimo și de băuturile pentru plăcere, dar, de asemenea, varietatea de băuturi calde care pot fi preparate pe baza acestora se bazează exact pe această tendință și îi ajută pe partenerii noștri să își impulsioneze vânzările și profiturile.