NTS COFFEE a dezvoltat și aplicat  primul automat compact din România cu funcții diferite dar complementare, vendomat, soluție e-payment dar și advertising display support.

Proiectul NTS COFFEE a pornit în mai 2015 pe piața din România, a fost un început timid cu doar 7 aparate în prima lună și doar o mână de oameni încrezători în produsul și proiectul pe care îl dezvoltau.

În numai 3 luni numărul de aparate a ajuns la 100 și de acolo creșterea a fost spectaculoasă; odată ce piața a început să le cunoască și să le recunoască, cererile au început să curgă, iar numărul de aparate poziționate s-a dublat ajungând la peste 230 în momentul de față.

Aparatele sunt preferate în piață pentru diversitatea de servicii și produse ce pot fi oferite sub o singură umbrelă și versatilitate, vendomatele produse de holdingul nostru oferind posibilitatea de multitasking, clientul câștigând timp, pauza de cafea fiind folosită atât la achitarea facturilor, cât și ca punct de informare.

Tehnologia de ultimă generație folosită pentru producția cafelei, precum și programarea aparatelor, garantează accesul ușor la diferite resurse. De la informarea asupra stocurilor în timp real datorită conexiunii la internet, atât de necesară partenerilor, până la realizarea unor plăți și rezervări prin intermediul telefonului mobil de către clientul final.

A fost dezvoltat un program de indexare facil a locațiilor noi în cadrul Parcului de vending, program ce implică doar transmiterea online de informații către sediul central și aprobarea rapidă a locațiilor, cât și adăugarea în timp real a locației în harta Parcului NTS COFFEE ce cuprinde aparatele de vending din piață.

Ecranele digitale încorporate permit încărcarea de resurse media diferite, iar afișarea acestora se poate face la o dată și interval orar stabilite de către client și, desigur, doar în locațiile de interes.

Este disponibil un program de monitorizare a vânzărilor realizate de fiecare locație în parte, în acest fel se pot oferi informații pentru fiecare aparat din cadrul Parcului.

Parcul de vending NTS COFFEE este susținut atât din punct de vedere IT de către  echipa de programatori ce dezvoltă continuu aplicațiile aparatului, cât și de “maestrul cafegiu” ce calibrează mașina în așa fel încât cafeaua pe care fiecare aparat o servește să fie identică, indiferent de locație, la echipa de vânzări care știe în orice moment cum evoluează fiecare mașină și până la echipa de operatori care fac vizite regulate pentru a asigura buna funcționare a echipamentelor de vending.

În perioada următoare se va lansa și aparatul de snacky, care este un produs complementar aparatului de Cafea și care va beneficia de resursele și experiența pe care NTS COFFEE a câștigat-o în anul care se încheie. Aparatul de snacky este un pas firesc în evoluția NTS, cererile multiple primite în cursul anului pentru extinderea către zona de snacky ne-au convins că este pasul următor ce trebuie urmat.

NTS COFFEE vă mulțumește pentru un an bun și vă urează sărbatori frumoase și pline de bucurii!