Imaginați-vă: un strat bogat din cea mai fină și mai ușoară spumă pe care ați gustat-o vreodată într-un cappuccino, urmat de aroma preferată. Wow. Prea frumos ca să fie adevărat? Începând de astăzi, este adevărat. Noile plicuri Caprimo® sunt un adevărat festin pentru simțuri și pentru papilele gustative. Și sunt un constructor de trafic real pentru afacerea ta HoReCa și OCS. Bucurați-vă de gustul excelent Caprimo cu Aromă de Cappuccino realizat cu cele mai bune ingrediente pentru o calitate premium.

Adaugă un hit instant la meniul tău!

Pentru confortul dumneavoastră, Cappuccino Vanille, Cappuccino Noisette & Cappuccino Irish sunt acum disponibile în plicuri ușoare de o porție, afișate în cutii de 100 de plicuri special concepute pentru hoteluri, restaurante, catering și cantine. Sau mai bine plasați o cutie de prezentare pe partea de sus a aparatului de vending sau lângă aparatul de cafea de la birou? Atrage mai mulți clienți cu băuturi delicioase și fierbinți!

Delicioase băuturi instant cu aromă de cappuccino, pentru o creștere instantanee a cifrei dumneavoastră de afaceri!

ALEGE ALUNELE CU UN CAPPUCCINO NOISETTE

Plăcerea extremă a gustului de alune! O băutură foarte fină de tip café latte, cu o spumă atractivă și un gust rafinat de alune. Vitalizează-ți meniul de băuturi calde cu Caprimo Café Noisette.

NIMIC NU SE COMPARĂ CU AROMA ADEVĂRATĂ DE CAPPUCCINO VANILLE

Caprimo Cappuccino Vanille este o băutură lăptoasă cu tente moi de cafea și vanilie, ce creează o băutură spumoasă perfectă pentru orice moment al zilei. Este în special preferată de adulții tineri.

ÎNCĂLZEȘTE-ȚI INIMA CU UN IRISH CAPPUCCINO DELICIOS

Descoperă gustul unui nou clasic!

Cafeaua irlandeză reprezintă un moment clasic după cină, savurat peste tot în lume. Inspirat de original, Caprimo a dezvoltat un produs cu gust bine echilibrat care combină textura cremoasă a laptelui praf, dulceața zahărului și un deliciu suplimentar, aroma Irish Cream.

Pentru mai multe informații despre Caprimo® și gama sa completă de produse, vă rugăm să contactați:

Barry Callebaut Sweden (Suedia)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*