Peste 250 de participanți din toate sectoarele industriei au fost prezenți la EVEX 2015 în perioada 26 – 27 Noiembrie 2015 în Malaga, Spania.

Prima ediție a Experienței Europene de Vending, EVEX 2015 a stabilit obiective de atragere a mai multor participanți care să permită schimbul de cunoștințe între experți, subliniind calitatea industriei noastre atât în fața publicului, cât și a autorităților. Toate aceste obiective au fost îndeplinite în totalitate la evenimentul de mare succes care a avut loc sub cerul însorit din Malaga.

EVEX, eveniment organizat în colaborare cu Asociația Spaniolă de Vending (ANEDA), a început pre-programul de pe 25 noiembrie, cu o Conferința Internațională de Presă, explicând vending-ul și OCS-ul. Ulterior, participanții au avut posibilitatea de a face o vizită inaugurală la Experience Wow Vending, perfect situat în zona comercială a gării Maria Zambrano, adiacentă hotelului dedicat conferinței. Această experiență Wow a prezentat toate elementele din sector, cu cele mai noi mașini și tehnologii prezente la expoziție, devenind un magnet pentru cumpărători și navetiști deopotrivă, pe întreaga sa durată.

EVEX 2015 a încorporat Adunarea Generală EVA (AGM), care a avut loc pe 26 noiembrie, iar în acest an a inclus alegerile bianuale pentru Comitetul Executiv.

În urma prezentării candidaților și a votului ulterior, Comitetul Executiv EVA (CE) 2016-2017 este acum alcătuit după cum urmează:

Asociații Naționale Reprezentante

Gillian White – AVA (Marea Britanie)

Christian Mengus – NAVSA (Franța)

Aris Kaschefi – BDV (Germania)

Michele Evolvi – CONFIDA (Italia)

Asociații Naționale Reprezentante – Directori Administrativi

Raúl Rubio Fleitas – ANEDA (Spania)

Producători Echipamente Reprezentanți (EVMMA)

Paolo Ghidotti – N&W

Sisteme de Plată Reprezentante și Soluții de Vending

Jeff Allsop – CPI

Furnizori de Ingrediente Reprezentanți

Sergio Telesco – Lavazza

Operatori Reprezentanți

Jan-Marck Vrijlandt – Selecta (Operatori Internaționali)

Michael Maurer – ASM (Europa de Nord)

Michal Piotrowiak – Mastercup (Europa de Est)

Xavier Arquerons – Alliance Vending (Europa de Sud)

Soluții Apă Reprezentante

Hilmar Walde – Brita Group

Reprezentant OCS

Maurits de Jong, de Jong Duke

Furnizori Pahare Reprezentanți

Massimo Daolio – Flo

EVA îl felicită pe președintele reales, Jan-Marck Vrijlandt și pe toți membrii acestui nou Comitet Executiv și le dorește să ducă la îndeplinire cu succes stabilirea direcției strategice a Asociației pe următorii doi ani.

După încheierea AGA, participanții au vizitat WOW Experience, înainte de a celebra Alhambra din Granada printr-un tur cu ghid și de a crea relații într-o locație cu adevărat unică. La întoarcerea în Malaga, s-a servit o cină în cadrul Muzeului de Automobile al orașului, unde organizatorii au primit mulțumiri pentru preparatele din bucătăria tradițională și locală spaniolă ce au fost servite participanților într-un cadru jovial și relaxat.

La Conferința de Inovații de pe 27 noiembrie, o serie de oratori puternici și energici și-au exprimat opiniile cu privire la adaptarea întreprinderilor la cererile din ziua de azi și din următorii ani. Enzo Baglieri, profesor la Universitatea Bocconi (Milano), a subliniat importanța de a oferi o experiență reală și de a inspira emoții consumatorilor atunci când aceștia utilizează un aparat de vending. Alfonso Alcantara, consultant pe re-inventarea profesioniștilor, a ținut o prezentare antrenantă și care a dat de gândit, explicând puterea schimbării pozitive.

În urma prezentărilor, s-au creat grupuri mici de discuții ce au făcut schimb de cunoștințe și practică, lucru care le-a permis participanților să explice problemele care le afectează munca de zi cu zi. Și cum normele și legislația dintr-o țară europeană poate fi de multe ori reprodusă în altă piață, această sesiune importantă a avut ca scop să ajute companiile să se pregătească pentru potențiale schimbări. Compararea celor mai bune practici între companii similare a ajutat, de asemenea, echipele participanților cu noi idei practice care ar putea fi puse în aplicare în propriile afaceri.

Pe parcursul întregii zile, s-a desfășurat Jornada Piensa en Vending VII. Această “mini expoziție” plasată pe coridoarele Hotelului Conference, a prezentat cele mai noi produse și evoluții, mulți expozanți exprimânduși încântarea cu privire la productivitatea acesteia.

Am fost încântați să îi urăm bun venit unui invitat special, respectiv primarului din Malaga, care ne-a adresat câteva cuvinte de încheiere a evenimentului EVEX 2015. El a mulțumit tuturor participanților pentru evidențierea industriei noastre inventive și avansate în orașul său, spunând că ar fi mai mult decât fericit ca Malaga să fie din nou gazda EVEX în viitor.

Desigur, un astfel de eveniment de succes nu ar fi avut loc fără sprijinul numeroșilor noștri sponsori. Am fost încântați de faptul că evenimentul a atras ca sponsori o gamă largă de membrii EVA și ANEDA, inclusiv sponsori mari precum: Nayax, SUZOHAPP, Microtronic, Ingenico, N & W, Verifone, Solan de Cabras și Intel.

O selecție de fotografii de la EVEX 2015 este acum disponibilă pe site-ul EVA sau pe pagina de Facebook EVA.

Așteptăm cu nerăbdare să construim pe succesul evenimentului din acest an, și sperăm să anunțăm în curând datele și locația pentru EVEX 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*