NTS Coffee își consolidează în anul de debut poziția în piață prin soluțiile inovatoare și abordarea complementară pe piața de vending în România. Marcăm, odată cu finalul anului, lansarea tuturor funcțiilor complementare asociate vendomatelor NTS Coffee, fiind pregătiți pentru debutul noului an cu o rețea de peste 250 de vendomate în care au fost integrate funcționalități multiple, atât pentru utilizatori – plata de facturi, reîncărcare cartelă, advertoriale targetate, cât și pentru clienții de publicitate. Au fost finalizate dezvoltările pentru funcționalitățile de monitorizare și backoffice care să asigure vizibilitatea și transparența pentru advertorialele difuzate prin intermediul rețelei de vendomate.

Vrem să știti cât de încântați suntem cu susținerea remarcabilă de care ne-am bucurat pe durata implementării proiectului din partea tuturor celor cu care am intrat în contact pentru a putea crea rețeaua de distribuție, atât funizori de produse și servicii, cât și gazdele primitoare ale aparatelor NTS COFFEE:

Este o plăcere să  lucrezi cu oameni care știu sensul eficienței și apreciem relația de afaceri prietenoasă cu compania dumneavoastră.

Mulțumim furnizorilor noștri pentru că au fost întotdeauna la înălțime și au crezut în flexibilitatea serviciilor noastre, mulțumim personalului dumneavoastră ce a făcut în mod constant eforturi suplimentare pentru a ne ajuta în finalizarea proiectelor la timp, vă asigurăm că implicarea dumeneavoastră pentru a sprijini proiectul NTS COFFFE nu a trecut neobservată.

Proiectul NTS COFFEE a pornit în mai 2015 pe piața din România, a fost un început timid, cu doar 7 aparate în prima lună și doar o mână de oameni încrezători în produsul și proiectul pe care îl dezvoltau.

În numai 3 luni numărul de aparate a ajuns la 100 și de acolo creșterea a fost spectaculoasă; odată ce piața a început să le cunoască și să le recunoască, cererile au început să curgă, iar numărul de aparate poziționate s-a dublat.

Aparatele sunt preferate în piață pentru diversitatea de servicii și produse ce pot fi oferite sub o singură umbrelă și versatilitate, vendomatele produse de NTS COFFEE oferind posibilitatea de multitasking, clientul câștigând timp, pauza de cafea fiind folosită atât la achitarea facturilor, cât și ca punct de informare.

Tehnologia de ultimă generație folosită pentru producția cafelei, precum și programarea aparatelor, garantează accesul ușor la diferite resurse. De la informarea asupra stocurilor în timp real, datorită conexiunii la internet, atât de necesară partenerilor, până la realizarea unor plăți și rezervări prin intermediul telefonului mobil de către clientul final.

În anul care urmează NTS își propune să își consolideze poziția pe piața de vending și în același timp să devină partenerul ideal pentru agențiile de media și marketerii din piața de publicitate, prin unicitatea serviciilor oferite. În același timp, clienții serviciilor de vending vor fi permanent în atenția NTS prin activități de îmbunătățire a serviciilor, a produselor și a gradului de satisfacție al acestora, condițiile esențiale pentru o afacere de succes.

În acest sens a fost dezvoltat un program de indexare facil a locațiilor noi în cadrul parcului de vending, program ce implică doar transmiterea online de informații către sediul central și aprobarea rapidă a locațiilor, cât și adăugarea în timp real a locației în harta Parcului NTS COFFEE ce cuprinde Vending – mașinile din piață.

Ecranele digitale încorporate permit încărcarea de resurse media diferite, iar afișarea acestora se poate face la o dată și interval orar stabilite de către client și desigur, doar în locațiile de interes.

Este disponibil un program de monitorizare a vânzărilor realizate de fiecare locație în parte, în acest fel se pot oferii informații pentru fiecare aparat din cadrul Parcului.

Au fost finalizate primele parteneriate media cu agenții de promovare și sunt în derulare campanii media prin intermediul vendomatelor proprii la nivel regional și național.

Parcul de vending NTS COFFEE este susținut atât din punct de vedere IT de către echipa de programatori ce dezvoltă continuu aplicațiile aparatului, cât și de “maestrul cafegiu” ce calibrează mașina în așa fel încât cafeaua pe care fiecare aparat o servește să fie identică indiferent de locație, la echipa de vânzări care știe în orice moment cum evoluează fiecare mașină și până la echipa de tehnicieni care face vizite regulate pentru a asigura buna funcționare a echipamentelor de vending.

Aparatul de snacky un produs complementar aparatului de cafea ce va beneficia de resursele și experiența pe care NTS COFFEE a câștigat-o în anul care se încheie, este un pas firesc în evoluția NTS, cererile multiple primite în cursul anului pentru extinderea către zona de snacky ne-au convins că este pasul următor ce trebuie urmat.

Mulțumim echipei NTS, tuturor partenerilor și colaboratorilor pentru un an 2015 de succes și îi asigurăm de continuarea parteneriatelor în anul care urmează.

Sărbători Fericite și Un An Nou plin de reușite și împliniri.

NTS COFFEE vă mulțumește pentru un an bun și vă urează sărbători frumoase și pline de bucurii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*