Vendingmarketwatch.com spune că Asociația Britanică de Vending (AVA) l-a numit pe Jonathan Hart în postul de Director Executiv, pentru conducerea organizației.

Jonathan Hart a absolvit Universitatea din Manchester, istorie și italiană. Apoi, după ce a obținut o diplomă de studii postuniversitare în transmisiuni jurnalistice de la Universitatea din Central Lancashire, Jonathan Hart și-a început cariera lucrând la ziare, inclusiv Scotland on Sunday și posturi de radio, inclusiv BBC. S-a mutat apoi în relații publice și afaceri publice, domenii în care a lucrat în ultimii 20 de ani. În această perioadă, printre clienții săi s-a numărat și giganta companie rusească de gaze, Gazprom, producătorul de băuturi, Diageo, și producătorul de petrol British Petroleum. În ultima perioadă, Jonathan a condus grupul de campanii Tobacco Retailers’ Alliance, care reprezintă peste 20.000 de comercianți cu amănuntul independenți din Marea Britanie.

Hart a comentat, “Sunt încântat de faptul că fac parte din AVA, într-un un moment foarte interesant pentru organizație. Simt că această combinație de experiență pe care o dețin atât în jurnalism cât și în comunicații va fi un aport extrem de util în construirea succesului AVA. Sunt dornic de a crește gradul de constientizare a problemelor-cheie care afectează industria la un nivel politic, astfel încât nevoile membrilor să fie îndeplinite.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*