VENDITALIA 2016

04-07 Mai 2016

Locație: Exhibition Center Fieramilanocity

Venditalia este unul dintre cele mai importante evenimente internaţionale din sectorul de vending, aşteptat de toţi jucătorii principali din lumea pieței de vending ca o şansă de a descoperi cele mai inovatoare soluții tehnologice şi cele mai noi produse alimentare pentru când “servim masa în oraș”. Aici fabricanţii şi producătorii se întâlnesc cu managerii pentru a încheia afaceri, a face schimb de knowhow şi pentru a promova inovaţia, creând o imensă comunitate profesională.

Pentru doar câteva zile jucătorii din piaţă se vor afla sub același acoperiș, la Venditalia – o concentrare de obiective cum ar fi: proiecţia imaginii corporatiste, prezentarea strategiilor, întâlnirea cu clienții, prezentarea de produse, feedback din piață şi suport pentru vânzări.

În 2014 Venditalia a ieșit în evidenţă prin cifrele sale: 250 de expozanți ce au expus pe 27,000 m2. Majoritatea (79%) expozanților au fost italieni, datorită faptului că Italia este producătorul şi exportatorul de aparate de vending lider în lume. Restul de 21% dintre expozanţi au fost din 20 de ţări străine. Venditalia a fost vizitat de 20.000 de operatori de specialitate în timpul evenimentului de patru zile. Majoritatea vizitatorilor au fost manageri şi producători de produse automate de vending, iar străini din 90 de ţări au alcătuit 23% din totalul participanților.

Târgul este rezervat operatorilor, producătorilor italieni şi străini de vending a căror activitate se încadrează în sectorul de produse a târgului, plus agenţilor, reprezentanţilor şi dealerilor producătorilor italieni sau străini.

Produse – Categorii de bunuri prezente la VendItalia 2016:

– Aparate de vending cu alimente și băuturi

– Aparate de vending non-alimentare

– Aparate de vending semiautomate și manuale

– Răcitoare de apă

– Produse și ingrediente pentru băuturi calde și reci

– Dulciuri/Prăjituri

– Gustări apetisante

– Alimente proaspete

– Mese gata preparate

– Elemente unidirecționale

– Sisteme de plată

– Securitate, tehnologie informații, telefonie, semnalizare, ambalare, etichetare

– Echipamentele auxiliare

– Componente și piese de schimb

– Logistică

– Angrosişti şi grupuri de achiziții

– Servicii

– Magazine automate

– Echipamente personal

– Instituții

– Asociații comerciale

– Presa de vending specializată

– Alte companii interesate de acest sector

SWEETS & SNACKS EXPO 2016

24-26 Mai

Locație: McCormick Place, Chicago, Illinois, SUA

Sponsorizată de către Asociaţia Naţională a Cofetarilor (ANC). Participanţii la SWEETS & SNACKS EXPO® reprezintă o piață de 150 miliarde de dolari din puterea de cumpărare la nivel mondial pe categoriile de produse de cofetărie, gustări şi prăjituri. Descoperiți mii de produse noi de la peste 650 de companii expozante. Peste 145 de firme de dulciuri și gustări au expus în 2014, iar în 2016 se așteaptă o participare și mai numeroasă!

  • Peste 16.000 de profesionişti calificaţi vor participa, cu participare globală din 90 de ţări
  • Peste 650 de companii expozante care vor expune pe mai mult de 3 hectare, dulciuri și gustări
  • Premii pentru inovaţii care dezvăluie produse noi de top din opt categorii diferite, produse care au fost testate pentru gust
  • Oportunităţi de învăţare prin intermediul sesiunilor de idei, precum şi prin intermediul soluţiilor de comercializare expuse

În 2016, participanţii nu vor vedea numai bomboane, ciocolată şi gumă, ci vor avea ocazia să vadă sute de produse de gustări, produse cu nuci şi prăjituri.

DESCOPERĂ

  • Mii de lansări de produse noi din categoria dulciuri şi gustări
    Peste 3.000 de produse de tipul gustare şi cofetărie apar în fiecare an doar în SUA, iar Standul de Prezentare de Produse Noi se mândreşte cu cea mai mare varietate a celor mai recente apariții. Situat chiar lângă sala de expozitie, aceast stand de prezentare ar trebui să fie prima oprire pe care o faceți înainte de vizitarea Expoziției.
  • Peste 600 de expozanți de gustări, prăjituri şi produse de patiserie
    Expoziția prezintă cei mai mari producători din lume, inclusiv producători de top multi-naționali și mulți alți expozanți.

Asociaţia Naţională a Cofetarilor a fost fondată în 1884 în Chicago de reprezentanţii a 69 de companii producătoare de produse de cofetărie. Asociaţia Naţională a Cofetarilor este una dintre asociaţiile comerciale cele mai vechi și cele mai respectate din lume.

De-a lungul anilor, Asociaţia s-a străduit să ofere conducerea viguroasă necesară membrilor săi, care includ producători şi furnizori interni şi internaţionali din industria dulciurilor, să rezolve provocările şi problemele tot mai complexe cu care s-a confruntat industria.

Astăzi, ANC este asociaţia majoră reprezentând întreaga industrie a cofetarilor, oferind educaţie şi îndrumare în fabricaţie, cercetare tehnică, relații publice, practici de comerţ cu amănuntul, relații guvernamentale şi analize statistice. Pe măsură ce ANC crește, Asociaţia continuă să ofere acele servicii care le permit membrilor săi să rezolve o gamă largă de provocări de business, mereu schimbătoare în anii ce vor urma şi să îmbunătăţească climatul pentru dezvoltarea sănătoasă a vânzărilor de produse de cofetărie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*