UVENCO a primit contractul de vending pentru  Campionatele Mondiale de Sporturi pe Apă ediția a 16-a din Rusia, care se desfășoară în același timp cu concursul Masters 2015 pentru profesioniști și veterani.

Rusia găzduiește aceste evenimente pentru prima dată și este un lucru important: 2.500 de participanți și 1800 de oficiali din aproximativ 200 de țări sunt așteptați să sosească în “Capitala Sportului” rus, Kazan, unde sportivii vor concura pentru un număr record de medalii: 75 de seturi la șase discipline.

UVENCO a instalat 62 de automate branduite la evenimentul principal și locurile de antrenament, 48 dintre ele sunt în interior, restul sunt puncte de vânzare în aer liber. Aparatele planograme includ și suveniruri cu FINA 2015 pe lângă gustările și băuturile standard.

Echipele UVENCO din Kazan, (“al treilea oraș” din Rusia) și din Moscova au format un grup de lucru comun pentru a asigura buna funcționare pe întreg parcursul acestui eveniment important.

UVENCO are experiență în evenimente de mari dimensiuni, livrând cu succes la Universiada 2013 din Kazan și  Jocurile Olimpice de Iarnă 2014 de la Soci, contracte care, spune conducerea UVENCO, “au stimulat încrederea în calitatea serviciilor noastre de vending.” Telemetria online se află în centrul instalației din Kazan, după cum ne așteptam: telemetria joacă un rol important în gestionarea întregii activități de vending UVENCO, care cuprinde peste 12.000 mașini, inclusiv cea mai recentă generație de aparate MOVE.

“Amplasamentele sportive de la FINA 2015 sunt sub contract cu noi până la 20 August”, a declarat Dmitri Lipatov, de la UVENCO Kazan. “Între timp, negociem în mod activ cu locațiile pentru a asigura prezența noastră în aceste puncte pe termen lung.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*