Performanță dovedită în teren

MEI CASHFLOW® 7000 (CF7000) este primul acceptor de monede ce acordă rest din industrie și reprezintă alegerea de încredere în peste 1 milion de locații de la momentul lansării. Acesta nu oferă doar posibilitatea de a accepta și returna monede, ci furnizează operatorilor uneltele și informațiile necesare pentru administrarea mai eficientă a banilor și creșterea profitului. De asemenea, CF7000 este ușor de întreținut și prezintă o fiabilitate ridicată asigurând astfel un cost redus de funcționare.

Administrarea monetarului

Submarinele nu sunt singurele care beneficiază de acuratețea ridicată a sonarului. MEI a inclus această tehnologie în cadrul CF7000 pentru a măsura nivelul monedelor din fiecare tub cu o precizie de ±1 monedă/tub. Această informație este afișată în timp real pe un ecran LCD cu 3 linii. În acest fel, chiar dacă operatorul va înlătura caseta pentru a goli sau alimenta manual tuburile, la reintroducerea acesteia se va detecta și actualiza automat noul nivel al monedelor.

CF7000 poate administra cu ușurință monetarul menținut în sistem pentru a nu avea sume blocate în mod inutil. De asemenea, poate reechilibra nivelul din tuburi prin modificarea configurației monedelor returnate ca rest astfel încât să maximizeze numărul de vânzări ce pot fi efectuate fără a necesita introducerea sumei exacte. Mai mult, este suficient de inteligent pentru a recomanda o configurație diferită a tuburilor în cazul în care incapacitatea de returnare a restului apare în mod frecvent. Operatorul poate configura nivelul dorit al monedelor din tuburi în 3 moduri:

 • Level – Fiecare tub poate fi umplut pînă la un anumit nivel peste care monedele sunt direcționate către caseta cu numerar.
 • Value – Se specifică doar valoarea totală ce se dorește a fi menținută în tuburi. Sistemul CF7000 monitorizează continuu nivelul de monede din fiecare tub, dacă tuburile sunt alimentate sau golite în mod natural și frecvența cu care acestea sunt utilizate pentru acordarea restului. Va încerca în permanență să mențină minim 7 monede în fiecare tub pentru a evita necesitatea introducerii sumei exacte la cumpărarea produsului, va continua să adauge noi monede în tuburi sau să le direcționeze în cutia cu numerar până când valoarea totală specificată de operator va fi atinsă.
 • Auto – Scopul acestei funcții este ca operatorul să nu fie nevoit să determine nivelul sau valoarea monedelor necesare în tuburi, iar sistemul să funcționeze cu monetarul minim asigurând în același timp că acesta este suficient pentru acordarea restului. Sunt efectuate calcule de probabilitate pentru a reduce șansa de apariție a semnalizării de introducere a sumei exacte la cumpărarea produsului, sunt monitorizate prețurile și bancnotele utilizate pentru a determina numărul minim de monede necesare în tuburi și combinația optimă a acestora.

Statistica privind vânzările

Sistemul CF7000 monitorizează disponibilitatea și funcționarea automatului de Vending de-a lungul unei anumite perioade de timp și prezice statistica vânzărilor pe durata unui an de zile. Sunt luate în calcul următoarele date:

 • Valoarea totală a vânzărilor în Exact Change;
 • Numărul vânzărilor în Exact Change;
 • Valoarea totală a vânzărilor cu plata restului;
 • Numărul vânzărilor cu plata restului;
 • Timpul de funcționare în Exact Change;
 • Timpul de nefuncționare.

Prognoza de vânzări pe durata unui an de zile include:

 • Prețul mediu al produselor;
 • Vânzările pierdute pe durata funcționării în Exact Change;
 • Perioada de nefuncționare;
 • Valoarea totală a vânzărilor în Exact Change;
 • Valoarea totală a vânzărilor cu plata restului;
 • Durata de funcționare în Exact Change;
 • Durata de funcționare cu plata restului;
 • Numărul vânzărilor în Exact Change;
 • Numărul vânzărilor cu plata restului.

Audit și diagnosticare

Afișajul LED și meniul sistemului CF7000 reprezintă o poartă de acces către afacerea ta. Datele privind bancnotele acceptate, monedele direcționate către caseta cu numerar, starea curentă a tuburilor, precum și statistica privind vânzările pot fi afișate local sau descărcate pe un dispozitiv extern.

Există funcții de autodiagnosticare ce semnalează operatorului problemele de funcționare apărute. Instrucțiuni pentru depanare sunt afișate pe ecran pentru a permite rezolvarea defecțiunilor direct în teren, salvând astfel costuri de service și timp.

Ușurință în operare

Design-ul intuitiv al meniului modelului CF7000 simplifică procesul de instruire al utilizatorului și permite configurarea unui număr ridicat de parametri. De asemenea, actualizarea software-ului sistemului se poate efectua în teren și în mod automat prin intermediul dispozitivului extern CPM.

Accesul la calea de rulare a monedelor este facil și permite înlăturarea murdăriei fără a avea nevoie de unelte sau intrări în service. Sistemul este de asemenea rezistent la apă și la blocarea monedelor. Tuburile pot fi cu ușurință schimbate sau realimentate. CF7000 este cunoscut pentru fiabilitatea superioară, susținută prin garanția de 3 ani oferită de producător – întrebați în cele peste 1 milion de locații în care a fost instalat!

Distribuit prin:

MAROM AUTOMATIC PAYMENT SYSTEMS SRL

Piata A. Lahovari nr. 5A, sector 1, Bucuresti

Telefon: +40 21 312 16 62

Fax: + 40 21 312 16 63

E-mail: office@maromsystems.com

Web: www.maromsystems.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*