Site-ul vendinginternational-online.com ne anunță că, pentru a satisface cererea de batoane care nu sunt încărcate cu zaharuri și conservanți s-au dezvoltat batoanele Cocofina, fiind mai întâi rafinate de fondatorul și expertul în nucă de cocos, Jacob Thundil, în bucătăria lui de acasă. Rezultatul este primul dintre cele trei batoane disponibile, batonul de pre-antrenament cu nucă de cocos organică și fibre.

Cocofina folosește pulpa albă de nucă de cocos, în conformitate cu etosul mărcii de a menține o abordare durabilă a reducerii la minimum a deșeurilor alimentare. Fiecare snack bar este aprobat de asociația Soil Association din Marea Britanie, nu conține aditivi sau ingrediente artificiale, fiind 100% organic, vegan și vegetarian. Cu scopul de a oferi un aport scăzut de calorii, batoanele vin în prezent în trei variante: Nucă de cocos organică și fibre, Nucă de cocos organică și Cacao, și Nucă de cocos organică și pricomigdale.

Cocofina a câștigat șapte premii Great Taste în 2015, iar marca este acum vândută în 3000 de unități de specialitate și de sănătate în Marea Britanie și în 21 de țări din întreaga lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*