Iată despre ce este vorba. După experiența acumulată în ultimii 5 ani am considerat că este momentul să facem un pas mai departe în evoluția noastră.

Revista Vending Inside va avea o apariție lunară!, desigur având numere duble în iulie-august și decembrie-ianuarie. Creșterea notorietății brandului nostru în rândul cititorilor noștri și cererea crescândă de comunicare în domeniu ne-a convins.

Acest pas este doar unul din cele 3 schimbări pe care dorim să le facem în acest an. Care sunt celelalți doi pași, veți vedea de-a lungul lui 2016. Cu siguranță îi veți observa…

Pasul pe care-l facem acum nu este unul lipsit de riscuri, noi fiind aceia care ne asumăm până la urmă responsabilitatea investiției lunare și acoperirea costurilor cu tot ceea ce implică realizarea unei apariții periodice la 30 de zile. Însă credem că merită să facem tot ce ne stă în putință pentru ca acest proiect media să evolueze. Am demonstrat până acum că ne batem pentru ideile noastre.

Avantajele comunicării clienților noștri cu piața într-o ritmicitate temporală mult mai bună ca până acum îi va determina și pe alții să vină alături de proiectul nostru în perioada imediat următoare.

Vă așteptăm și pe voi să ne fiți alături lună de lună. E ușor! Gândiți-vă că acum o să ne auzim și o să ne vedem mai des. Nu-i așa că e cool?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*