Ediția online a publicației Telegraph ne spune că fripturile, cârnații și șunca sunt acum disponibile 24 de ore pe zi, la un aparat de vending instalat în exteriorul unei măcelării din Paris. Parizienii cuprinși de o poftă bruscă de carne roșie pot cumpăra acum fripturi sau cârnați la orice oră din zi sau noapte de la primul aparat de vending de carne crudă al capitalei franceze. Acesta a fost instalat de curând, în fața unei măcelării aflată în modernul arondisment 11, zonă în care au avut loc cele mai multe dintre atacurile din noiembrie 2015.

“Aparatul de vending oferă o selecție din produsele noastre, pe care le pregătim noi și apoi le ambalăm în vid”, a declarat Florence Pouzol, proprietar al măcelăriei Bascilor, L’Ami Txuleta. “Ne-am dorit să le oferim clienților noștri un serviciu suplimentar, pentru perioada în care magazinul este închis.”250 de grame de faux-filet de carne de vită costă € 8,50 (£ 6.50), în timp ce două cotlete de porc sunt taxate la 5 € (£ 3,85). Aparatul, care acceptă numerar sau carduri de credit, mai are pe stoc, de asemenea, și carpaccio de vită, șuncă Bayonne din Țara Bascilor, pui și ouă.

Introducerea vendomatului de carne este în conformitate cu tendința de a face produsele proaspete disponibile 24 de ore pe zi, în ciuda legislației stricte care reglementează deschiderea magazinelor în ziua de duminică și reticența multor magazine de a avea deschis șapte zile pe săptămână.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*