În ediția de martie a revistei noastre v-am pregătit o mulțime de materiale interesante și posibil utile de folosit în activitatea dumneavoastră.

Iată câteva recomandări:

Rolim Sat Vending – distribuitorul pentru România a produselor producătorului bulgar Enco Vending vă anunță lansarea distribuției cafelei Modezia pentru țara noastră. Modezia este o cafea de top, sortiment ce face parte din Baristo Collection, și a fost lansată într-o atmosferă glamour luna trecută la Sofia în cadrul unui eveniment exclusivist găzduit de clubul The Residence Exclusive Club din centrul capitalei bulgare.

European Vending Association este instituția care ne-a impresionat mereu prin forța ei de a face lobby la nivelul UE, dar și prin înțelegerea și utilizarea comunicării ca instrument profund de protejare a intereselor membrilor săi. Revista noastră i-a oferit lui Erwin Wetzel, directorul general al European Vending Association, oportunitatea de a vă prezenta rolul lobby-ului în apărarea și promovarea cu succes a ceea ce este important pentru industria de vending la nivel european.

Chiar dacă reprezintă mai puțin de 1% din industria de vending la nivel global, bulk vendingul a rezistat unor decenii întregi de evoluție și noutăți în domeniu. Rămâne să aflați după ce veți citi acest articol dacă acest tip de vending este o afacere de familie sau poate deveni un business de anvergură.

În vending va trebui să gândim în roz din ce în ce mai mult. Putem spune că rozul este o culoare care ”invită”. Vă invităm și noi să aflați mai multe pe marginea acestui subiect dacă căutați articolul semnat de Oana Mihalache.

Nu vreau să vă dezvălui și celelalte surprize pregătite pentru voi. E mai bine să le descoperiți singuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*