Primul amestec de espresso baristo dezvoltat special pentru automatele de vending a fost creat în anul 2004 – baristo Vending.

baristo este un produs atent selectat dintre cele mai bune soiuri de cafea din lume şi produs în una dintre cele mai moderne fabrici din Italia cu 112 de ani de tradiţie şi experienţă. Ne-am încredinţat experţilor italieni, deoarece în procesul de prelucrare, fiecare pas este important: selecţia cafelei verde din întreagă lume, combinaţia exactă de soiuri diferite, procesul de prăjire şi ambalare de înaltă tehnologie.

Nu întâmplător am numit cafeaua “baristo” – “barista” se numesc profesioniştii, care prepară espresso şi toate celelalte specialităţi de cafea. Nu este o simplă profesie, este o adevărată artă!

baristo se prepară din soiurile selectate Arabica şi Robusta. Cele mai bune plantaţii din lume, timp de decenii livrează cafea partenerilor noștri italieni. Cafeaua verde este cultivată în regiunile cu cele mai potrivite condiții climatice și de sol din America Latină și Asia. Acest lucru asigură un gust şi aromă excepţională a fiecărui soi din amestec. Toate procesele de prelucrare au loc într-un mediu anaerob – boabele de cafea nu au contact cu oxigenul din momentul prăjirii și până la momentul ambalării, ceea ce este un factor important în menţinerea calităţii. Filtrul mic de plastic de pe ambalajul produselor baristo ajută la evacuarea gazelor acumulate în urma prăjirii, fără a permite oxigenului să intre în interior. Astfel, baristo garantează o păstrare de lungă durată a celui mai bun gust şi aromă a cafelei.

Ho.Re.Ca.

Selecţiile baristo sunt destinate profesioniştilor care operează în clasa înaltă de hoteluri, restaurante, cafenele.

Concepţia baristo2Go este concepută pentru segmentul vending şi consumul de cafea la pachet (to go).

Trăsătura distinctivă a brandului este originea autentică, abordarea inovatoare și respectarea standardelor de calitate neschimbate în toți anii de existență.

Punem inimă şi profesionalism în dezvoltarea fiecărui produs baristo, pentru a satisface toate cerințele iubitorilor de cafea. Brandul oferă o varietate de boabe de cafea, cafea măcinată, capsule de cafea și doze. Oferim şi diferite consumabile branduite şi materiale publicitare, precum pahare de carton şi ceşti, zahăr, frişcă, etc.

În Iulie 2011, cafea baristo a intrat pe piaţa românească datorită parteneriatului de succes cu societatea Rolim Sat Vending SRL. De la începutul anului 2014 cafeaua baristo poate fi găsită în supermarketul internaţional Selgros.

Distribuitor petru România:

ROLIM SAT VENDING SRL

Tel: +40 21 461 08 77

Mobil: +40 744 374 095

Fax: +40 21 461 08 82

E-mail: liviapopescu@rolim.ro

Web: www.rolim.ro

Facebook: www.facebook.com/RolimSatVending

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*