Rolim Sat Vending – distribuitorul pentru România a produselor producătorului bulgar Enco Vending vă anunță lansarea distribuției cafelei Modezia pentru țara noastră. Modezia este o cafea de top, sortiment ce face parte din Baristo Collection, și a fost lansată într-o atmosferă glamour luna trecută la Sofia în cadrul unui eveniment exclusivist găzduit de clubul The Residence Exclusive Club din centrul capitalei bulgare.

Cu acea ocazie Paolo Scimone, creatorul cafelei, ne-a făcut o prezentare exhaustivă în cadrul evenimentului a felului în care a gândit și combinat tot acest mix de cafea arabica format din soiuri braziliene, etiopiene și indiene.

Primul produs din linia de cafea Baristo Collection a fost numit Modezia după numele latin al orașului de origine al creatorului cafelei – Monza (Italia). Există o legendă frumoasă care spune că în secolul al VI-lea, regina Teodolinda se odihnea pe marginea râului Lambro, în timp ce soțul ei era la vânătoare. În vis i-a apărut un porumbel care i-a spus să dedice acel loc Domnului (MODO). Teodolinda a răspuns porumbelului spunând: etiam (satisfacție voii lui Dumnezeu). Fuzionarea MODO și ETIAM a dat numele orașului – Modœtia.

Amestecul a fost format din cafea arabica de cea mai înaltă calitate din Brazilia, India și Etiopia pe care Scimone a selectat-o personal și a cumpărat-o de la licitații specializate. Ca o regulă, înainte de a licita pentru un fel de cafea, cumpărătorii de la astfel de licitații verifică calitatea cafelei verzi printr-o degustare specifică, denumită “ambutisare”.

Pentru a incita fiecare cafea să-și exprime personalitatea și aroma sa, Scimone le-a prăjit separat, după testarea și verificarea curbei de temperatură optimă. Apoi, el a îmbinat cele trei cafele arabica pentru a crea caracteristici unice și deosebite de gust.

Rezultatul este un gust perfect echilibrat, corpolent, cu o aromă bogată, cu indicii proaspete de cacao care se dezvoltă ușor în gust de nuci și ciocolată neagră.

Cafeaua se comercializează în pungi de 250 de grame.

ROLIM SAT VENDING este distribuitorul oficial al cafelei Modezia, iar pentru comenzi vă rugăm să o contactați pe Dna. Livia Popescu – Manager General, la adresa de email liviapopescu@rolim.ro

Sau la  telefon 021-461.08.77, mobil 0744-374.095

Web: www.rolim.ro

Facebook: www.facebook.com/RolimSatVending

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*