Proiectarea şi producerea unui pahar pentru distribuitoarele automate nu este un lucru banal….este nevoie de multă experienţă şi cunoştinţe tehnice.
Modelul 165 SC este un pahar de vending cu corpul oval și baza mică, designul având ca punct de pornire forma clasică a unei ceşcuţe de ceramică, şi întocmai ca aceasta, pune în valoare aroma şi crema cafelei. Evident, fiind un pahar, nu are mâner, dar are în partea superioară un inel care facilitează şi face confortabilă prinderea. Baza este autocentrantă ajutând la menţinerea rigidă a coloanei de pahare în timpul operaţiunii de alimentare a distribuitorului automat, eliberarea paharului făcându-se foarte rapid. Inălţimea setului de pahare este de asemenea redusă.
Dincolo de toate aceste aspecte tehnice, estetica dobândeşte o importanţă sporită: paharul trebuie să fie plăcut, consumatorii fiind din ce în ce mai exigenţi, căutând unicitatea în orice produs, chiar şi într-un simplu pahar de unică folosinţă din plastic… care în sine nu este un lucru simplu.
La cererea clienţilor şi consumatorilor au fost realizate versiunile UNO si DECO.
Versiunea UNO este un model de bază, uşor, dar foarte rigid şi rezistent datorită canelurilor orizontale, prinderea paharului făcându-se confortabil prin forma sa ovală şi existenţa inelului dur situat în partea superioară.
Versiunea DECO reprezintă o noutate absolută pentru sectorul de vending, fiind un real obiect de design, acoperit cu 3 texturi diferite. Aceste trei modele ale aceluiaşi pahar se regăsesc în interiorul aceluiaşi set. Proiectarea avansată şi designul studiat se combină perfect în realizarea acestui pahar.
Dacă doriţi mai multe detalii despre aceste produse, puteţi apela 0729 037 971 sau puteţi vizita showroom-ul  DAIR COMEXIM 2000 SRL din A1 Business Park, Hala A1, Dragomirești, ILFOV. Vă aşteptăm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*